Son dakika Trabzonspor haberleri... Trabzonspor, Türkiye Kupası yarı finalinde 3-2 kazandığı ilk maçın rövanşında Fatih Karagümrük ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Saat 20.30’da Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak mücadelede hakem Cihan Aydın görev yapacak.

Mert Hakan Yandaş: Senaryoyu tersine çevirdiğimiz için mutluyuz Mert Hakan Yandaş: Senaryoyu tersine çevirdiğimiz için mutluyuz

Türkiye Kupası’na bu sezon 4. turdan dahil olan Karadeniz temsilcisi, bu turda Çorum Futbol Kulübü’nü ve 5. turda Manisa Futbol Kulübü’nü 3-1’lik skorlarla mağlup etti.

Son 16 turunda karşılaştığı Gençlerbirliği’ni iki uzatmada devresi sonunda 2-1 ile geçen bordo-mavililer, çeyrek finalde karşı karşıya geldiği Başakşehir’i de 1-0 yenerek son 4’e kaldı.

İstanbul’da 3 eksik

Trabzonspor'da sezonu kapatan Hüseyin Türkmen, Samsunspor karşılaşmasında sakatlanan Mahmoud Trezeguet ve Karagümrük ile oynanan ilk maçta kırmızı kart görerek 3 maç ceza alan bu müsabakada forma giyemeyecek.

Hedef 10. kupa

Türkiye Kupası’nda bugüne kadar 15 kez final oynayan ve 9 şampiyonluk yaşayan Karadeniz ekibi, son zaferini 2019-2020 sezonunda finalde Alanyaspor’u 2-0 yenerek kazanmıştı.

Karagümrük ile 14. randevu

Trabzonspor ile Fatih Karagümrük, bugüne kadar 14 kez karşı karşıya geldi. Bu müsabakaların 10’unu bordo-mavili ekip kazanırken İstanbul temsilcisi ise sadece 1 kez sahadan galip ayrılabildi.

Muhtemel 11'ler

Fatih Karagümrük: Sirigu, Nazım, Koray, Ceccherini, Levent, Feghouli, Rohden, Eysseric, Güven, Emre, Markao

Trabzonspor: Uğurcan, Meunier, Mendy, Denswill, Eren, Berat, Bardhi, Visca, Pepe, Fountas, Onuachu