Son dakika Trabzonspor hbaerleri... Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında ağırladığı Fatih Karagümrük’ü 3-2’lik skorla geçerek ikinci maç öncesi avantaj elde eden Trabzonspor’da, savunma performansı beğenilmedi.

Özellikle ilk yarıda maç 11’e 11 oynanırken rakibe çok pozisyon verilmesi, teknik direktör Abdullah Avcı’yı memnun etmedi.

Fenerbahçe Konya'da kayıp! Lider Galatasaray ile puan farkı açılıyor... Fenerbahçe Konya'da kayıp! Lider Galatasaray ile puan farkı açılıyor...

Sezonun geri kalanı için belirlenen hedeflere büyük önem veren deneyimli teknik adam, en ufak bir hata istemiyor.

Karagümrük karşısında savunmada yapılan hatalar, Türkiye Kupası’nda şampiyonluğun, Süper Lig’de de üçüncülüğün çok önemli olduğunu oyuncularına defalarca anlatan Avcı’nın tadını kaçırdı.

Savunma oyuncularıyla özel bir görüşme yapmayı planlayan Abdullah Avcı ve kurmayları, kalan haftalarda çok daha dikkatli olmaları gerektiğinin altını çizecek.

Onuachu formasına kavuştu

28 Şubat’ta Başakşehir ile oynanan Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında kolu kırılan Paul Onuachu, yaklaşık 2 ay sonra sahaya çıktı. Sakatlanan ve oyuna devam edemeyen Fountas’ın yerine müsabakanın 58. dakikasında oyuna dahil olan Nijeryalı yıldız, Fatih Karagümrük maçıyla yeşil sahalara döndü.