Son dakika Trabzonspor haberleri... Yarı final ilk maçında Trabzon’da 3-2 yendiği Fatih Karagümrük’ü İstanbul’da da 4-0 mağlup ederek Türkiye Kupası’nda 16. finalini yakalayan Trabzonspor’da; Samsunspor yenilgisi unutuldu. Özellikle ikinci yarıda oynanan futbol camiada büyük sevince neden olurken “böyle oynarsak kupayı alırız” yorumları yapıldı.

Karşılaşma sonrasında Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nun koridorlarında ve soyunma odasında büyük coşku yaşayan bordo-mavili futbolcular da, maç sonu toplantısında kupayı kazanmaya ant içti.

Umut mutlu etti

TFF, Süper Lig'de 37. haftanın VAR kayıtlarını açıkladı TFF, Süper Lig'de 37. haftanın VAR kayıtlarını açıkladı

Teknik Direktör Abdullah Avcı’yı özellikle memnun eden nedenlerden biri de Umut Bozok’un 2 gollük katkısı oldu. Bu sezon fazla şans bulamayan 27 yaşındaki santrforun sakatlanan Onuachu’nun yerine girip kısa sürede 2 gole imza atması deneyimli teknik adamı sevindirdi.

Onuachu korkuttu

Karagümrük karşısında perdeyi açan golü atıp birkaç dakika sonra sakatlanarak oyundan çıkan Nijeryalı yıldız Paul Onuachu, bordo-mavililerin yüreğini ağzına getirdi. Bu sezon sakatlıklardan çok çeken tecrübeli oyuncunun önemli bir şeyi olmadığının açıklanması yüreklere su serpti.