İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Engelliler Müdürlüğü (İSEM) tarafından her yıl geleneksel olarak engelli ve ailelerine yönelik düzenlenen iftar programlarının ilki İBB Avcılar Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi.  İBB Sağlık Daire Başkanlığı Engelliler Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu iftar programına İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Nihat Macit, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanı Dr. Muzaffer Saraç, İBB Engelliler Müdürü Yeliz Yıldız Kökenek katıldı.



İstanbul Büyükşehir Belediyesi Engelliler Avrupa Yakası iftar programına yaklaşık 550 engelli ve ailesi konuk oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Anadolu Yakasında tertip edilen bir diğer iftar programı ise Beykoz Korusu İBB Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi.



İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Nihat Macit,  "Bereket, mağfiret, sevgi ve hoş görü ayı olan ramazan ayında, ramazanın getirdiği manevi güzellikleri, bereketi, engelli ve aileleri ile paylaşmak istedik ve bu organizasyonu düzenledik" dedi.