Konya'nın dünyaca ünlü etli ekmeği İstanbul finans dünyasının en önemli tercihleri arasında yer alıyor. İstanbul Ümraniye'de bulunan Mis Konyalı, Konya yöresinin etli ekmeğini kendine has yöntemlerle finans sektörüne sevdirmeyi başardı. Mis Konyalı müdavimleri, etli ekmek lezzetini hem severek tüketiyor hem de sağlıklı yaşama destek oluyorlar.

Mis Konyalı, Konya'nın eşsiz yöresel lezzetlerini İstanbul'daki müdavimlerine ulaştırıyor. Meşhur Konya etli ekmeği başta olmak üzere, Konya mutfağının doğal, sağlıklı ve lezzetli ürünlerini finans sektörünün temsilcilerine sevdiren Mis Konyalı, İstanbul Ümraniye'de bulunan ve "finans koridoru" olarak adlandırılan, Türkiye'nin en önemli banka ve finans markalarının genel müdürlüklerinin yer aldığı bir lokasyonda bulunuyor.

Sağlıklı, güvenilir, taze ve doğal

Mis Konyalı Genel Müdürü İsmail Yağız, bulundukları lokasyon gereği İstanbul finans sektörünün en önemli uğrak yerlerinden birisi durumuna geldiklerini dile getiriyor. Bilinenin aksine, etli ekmeğin insan sağlığı için önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Yağız, sağlıklı, güvenilir, taze ve doğal ürünlerle beslenmek isteyen misafirlerini Mis Konyalı Ümraniye tesislerinde ağırlamaktan büyük zevk aldıklarını söylüyor.

Mis Konyalı Genel Müdürü İsmail Yağız, faaliyetleriyle ilgili şu bilgileri veriyor:

“Mis Konyalı markasının, Konya lezzetleriyle birlikte hatırlanır hale gelmesi, bizi ziyadesiyle memnun ediyor. Her gün büyüyen lezzet halkamız ve misafirlerimizden aldığımız tepkiler, doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Tabii olarak, daha katedecek çok yolumuz var, Konya mutfağının gizli hazinelerini Türkiye'nin ve dünyanın beğenisine sunmak için yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.”

Ümraniye'de nezih bir mekân olarak öne çıkan Mis Konyalı’nın, en kaliteli malzemelerden oluşan sağlıklı ürünleri misafirlerinin beğenisine sunmak için yola çıktığını ifade eden İsmail Yağız, "Misafirlerimiz hem lezzetin tadını çıkarıyor, hem de keyifli vakit geçiriyor. Aile yemekleri olsun, iş yemekleri olsun, özel anlarını Mis Konyalı’da ölümsüzleştiriyorlar. Başarılarına başarı katıyorlar. Mutluluklarını perçinliyorlar. Tüm bu özellikleri bir arada yaşattığımız için kendimizle ve markamızla gurur duyuyoruz" şeklinde konuşuyor.

Keyifli bir öğün geçirmek isteyenlerin ilk durağı olduklarını vurgulayan İsmail Yağız, Mis Konyalı mutfağına giren hammaddelerin Konya ve yöresinden gelen doğal ürünler olduğunu sözlerine ekliyor.

Mis Konyalı

1999 yılında kurulan Mis Konyalı, “Geleneksel Konya Mutfağı” sloganıyla uzun yıllardır yeme-içme sektöründe hizmet vermektedir. Konya’nın eşsiz yöresel lezzetlerini misafirlerinin beğenisine sunan Mis Konyalı'da Konya Bamya Çorbası başta olmak üzere, Paşa Çorbası, Konya Etli Ekmeği, Konya Tandır Kebabı, Konya Sac Arası Tatlısı gibi damak tadına uygun, doğal, sağlıklı ve lezzetli ürünler servis ediliyor.

Türk mutfağının diğer favori lezzetlerini de menüsünde bulunduran Mis Konyalı, “lezzet-hizmet-memnuniyet” ilkesiyle misafirlerini ağırlıyor.

İstanbul Ümraniye ve Ataşehir’de bulunan iki şubesiyle lezzet tutkunlarına hizmet veren Mis Konyalı, lezzetli ve keyifli saatler geçirebileceğiniz mekânlar olarak öne çıkıyor.