Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezinde iş için ESBİM’e başvuran 900 vatandaşın katılım sağladığı Özel Reyap Hastanesi mülakat programına Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve Özel Reyap Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Cahit Yüksel katılım sağladı. 

Toplu mülakat programında konuşan Dr. Cahit Yüksel, “4 bin 747 metrekare alan üzerinde 250 yataklı olarak kurulacak olan hastanenin tüm personel ihtiyacını ESBİM tarafından karşılayacağız. İlk etapta 300 personel alacağız. Daha sonra bu sayıyı 1000’e çıkaracağız. Desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu’na ve ESBİM personellerine teşekkür ederim” dedi.

52 firma bizden personel talep ediyor
Özel Reyap Hastanesinin mülakatında Esenyurtlu vatandaşlara seslenen Başkan Kadıoğlu; “Esenyurt ilçemiz ve Esenyurtluhemşerilerimiz için elimizden gelen bütün çabayı ve gayreti gösteriyoruz. İşsizliği azaltmak ve işsizlik sorununa çare olmak için ESBİM merkezimizi kurduk. 
ESBİM’e bu zamana kadar 21926 kişi mülakatlara katıldı. 13582 kişi ise mülakatlar sonucu işyerlerine yönlendirildi. 
Bunlardan 8637’si işe yerleştirildi. Şuanda 52 firma bizden 3 bindenfazla işçi talep ediyor. Biz istihdamı devam ettireceğiz. Şimdiden işiniz hayırlı olsun” dedi.
Mülakata katılan vatandaşlara seslenen Kaymakam Ekrem İnci, “Belediyemiz ve belediye başkanımız her konuda olduğu gibi bu konuda da en iyisini yapmaya devam ediyor. 
Hem kaymakamlık hem belediye olarak siz vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz, hayırlı olsun” dedi.