Başkan Gümrükçüoğlu, Çaykara ilçesini ziyaret ederek beraberindeki İlçe Belediye Başkanı Hanefi Tok ile esnafın ve vatandaşların sorunlarını, taleplerini dinledi.

Gümrükçüoğlu, bir vatandaş tarafından organize edilen ve çeşitli kamu kurumları tarafından da desteklenen, "Mehmetçik'e 10 Bin Mektup" projesinin standını da ziyaret etti.
Türkiye galibiyeti Avrupa basınında nasıl yankı buldu! 

Çalışmalar hakkında ilgililerden bilgi alan Gümrükçüoğlu, burada doğu ve güneydoğuda görev yapan güvenlik güçlerine ulaştırılmak üzere mektup yazdı.

Gümrükçüoğlu, mektubunda şu ifadelere yer verdi:

"Asker ve polis evlatlarımız, aziz milletimizin 79 milyon insanları olarak hepimizin duaları sizinledir. Allah gücünüzü, kuvvetinizi, mücadele azminizi artırsın. Asker ve polis evlatlarımız, Allah sizleri muhafaza etsin, zayiat vermeden vatan ve millet haini, din ve maneviyat düşmanı vatan hainlerini yok etmeye gücünüzü muktedir kılsın. Sizleri çok seviyor ve muhabbetle kucaklıyoruz, Allah'a emanet olun."

Süre sınırlaması olmayan proje kapsamında toplanan mektupların, zaman zaman terörle mücadelede görev alan güvenlik güçlerine gönderildiği bildirildi.