Eyüp Belediyesi’nin ve Eyüpspor’un destekleriyle Kemerburgaz’da 15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir’in adını taşıyan bir turnuva düzenlendi.
U-15 kategorisinde düzenlenen turnuva ile amatör kulüpler arasında diyalog geliştirmek amaçlanırken, turnuvaya 16 takım katıldı. Katılımcı takımların oyuncuları turnuva da son 4’e kalmak için kıyasıya mücadele etti. Turnuva renkli görüntülere sahne oldu.
Oynanan maç sonrası turnuva hakkında bilgiler veren Eyüpspor’un alt yapı hocası Tevfik Çoklu, “Eyüp Belediyesi katkılarıyla böyle bir turnuva düzenlendi. Böyle bir önemli turnuva içinde sağ olsun amatör kulüplerimizde katkı sağladı. Maçlar güzel gidiyor. Yarın da bir grubumuzun da final maçları var. İnşallah bu tarz etkinlikleri sürekli yapmaya çalışacağız” dedi. Turnuvanın organizasyon sorumlusu Halil İbrahim Toy ise turnuvaya destek veren Eyüp Belediye Başkanı’na teşekkür ettiğini ifade ederek, “ Turnuvanın ismi çok şerefli bir askerimizin adı oldu. Bu tarz turnuvalar çocukları lige hazırlıyor. Aynı zamanda birbirlerini tanıyorlar. En büyük amacımız bu turnuvalarda amatör takımlarımıza yeteri kadar müsabaka oynatıp onların kaynaşmasını sağlamak. Eyüp Belediye Başkanımız Remzi Aydın’a sonuna kadar şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.