Berfin Bitirim-Muhabir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün AK Parti genel merkezinde görüşme gerçekleştirecek. Tüm Türkiye’nin beklediği görüşmenin ana gündem maddesinin yeni anayasa çalışmaları olması beklenirken, görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel'e kurmayları da eşlik edeceği de ifade edildi.

Özgür Özel'in gündeminde yerel yönetimlerin gelir kaynaklarının artırılması, hayat pahalılığı, emekli aylıkları ve atama bekleyen öğretmenler olacağı bildirildi. Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmek istediğini söylemiş, Cumhurbaşkanı Erdoğan ise bu talebi olumlu karşılamıştı. Bu gelişmeyle birlikte 2016'dan sonra AK Parti ve CHP genel başkanlarının ilk kez bir araya gelecek.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe: Kazanılan hiçbir değerin heba edilmesine izin vermeyeceğiz AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe: Kazanılan hiçbir değerin heba edilmesine izin vermeyeceğiz

Gözler Ankara'daki kritik zirvede! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP lideri Özel, bugün görüşecek

ESKİ GENEL BAŞKANLARI ARADI

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapacağı görüşme öncesinde eski genel başkanlar; Hikmet Çetin, Altan Öymen, Murat Karayalçın ve Kemal Kılıçdaroğlu ile telefonla görüşmesi gerçekleştirdi.

TARİHİ GÖRÜŞME BUGÜN

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Cumhurbaşkanı Erdoğan 2 Mayıs Perşembe günü saat 16.00’da AK Parti Genel Merkezi’nde görüşecekler.