Geçen yazımda Fenerbahçe tekrardan lige tutunuyor şeklinde yazımı okuyan olmamıştır umarım. Fenerbahçe çünkü yeniden beni mahcup edip büyük bir hezimete uğrayarak 2-1 Akhisar’a yenilerek hem beni hem büyük Fenerbahçe taraftarını üzdü. Yani ben anlayamıyorum nerede hata yapılıyor. Suç yönetimde mi, oyuncularda mı yoksa Kocaman da mı? Bir türlü anlayamıyorum. Yine söylemeden duramayacağım bu takıma solbek şart! Bu iş Hasan Ali’yle olacak iş değil. Transfer şart şart şart! Yani bunu ben görüyorsam teknik direktör,yönetim nasıl görmüyor. Akıl sır ermiyor bu Hasan Ali işine. Gelelim takımın diğerine Jannsen maçtan çok erken çıkarıldı diye düşünüyorum. Daha oynayabilirdi çünkü Soldado hem çok kötü hem formsuz. Jannsen biraz daha formda ona göre. 
HAKEM HARİKAYDI(!)
Hakeme zaten diyecek bir şey yok hayatının maçını yönetti bana göre.(!) Skrtel’e verilen karta bir şey demiyorum ama Alper’e yapılan faule, Alper yapmış gibi birde direk kırmızı kartı Alper’e vermesi çok yerinde bir karardı.(!)  Zaten maçı izlerken kötü futboldan ve verilen saçma faullerden dolayı sinirden izleyemiyordum birde kartı verince televizyonu kapadım. Bu resmen Fenerbahçe’yi ligden koparmak için yapılan bir operasyon. Ama bunu açık açık bunu göstermelerine sevindim çünkü en azından millet kendine bir şey yapılmadığı halde ağlarken bizim hala bu takımın arkasında dimdik duruşumuz bizi daha da mutlu ediyor. Çünkü Fenerbahçe’ye yapılan ilk algı operasyonu değil bu biz alıştık artık. Fenerbahçe sadece rakipleriyle değil birde hakemleri yenmeye çalışıyor. 2 hafta sonraki Galatasaray derbimizde de hakemin bu kadar iyi olmasını dileyerek bu konuyu burada kapatıyorum.
ARDA TURAN 
Milli takım İzlanda’ya karşı mükemmel futbolunu(!) oynayarak 3-0 gibi güzel bir skorla taçlandırdı.(!)
Özellikle takım 3-0 yenilirken Arda’nın rahatlığı gözden kaçmadı. Belki benim gibi birçok kişinin sinir krizi geçirdiği maçta Arda’nın bu kadar mutlu olması beni daha çok sinir etti. Umarım bir an önce bu gidişe dur denilir.