Soykırım yalanı yüz yıllık bir tiyatro oyunundan başka bir şey değildir! İspatı olmayan her sene aynı tarihte bizim ülkemizin gündemine sokulan yabancı devletlerin tiyatro oyunudur. Soykırım var diyenler, Ermeni askerlerinin iddiaya girerek, hamile kadınların karnını nasıl süngülediklerinden bahsedelim mi?
Bir Ermeni soykırımı varsa o da Ermenilerin yaptığı soykırımdır. Erzurum’da, Erzincan’da, Muş’ta, Van’da, Hocalı’da. Unutmadık unutmayacağız da İstediğiniz kadar soykırım yoktur desek bütün kanıtları sunsak yine bu alçakları susturamayız. Zira onlar da biliyor YOK! Alçakça bir tiyatro oynuyorlar.
Dünyanın en büyük yalanları listesine girer Ermeni soykırımı yalanı, bizi soykırımla suçlayanların tarihi soykırımlarla dolu; Eğer Türkler soykırım yapsaydı, emin olun ortada tek bir tane Ermeni kalmazdı.
Bu konudan bahsederken aynı zamanda Hocalı, Saraybosna, Karabağ, Asala’dan biraz bahsetmemiz gerekmez mi? Ermeniler Bosna’da Müslümanlara soykırım yapınca soykırım olmuyor mu?
Soykırım görmek isteyenler Erzurum’da Iğdır’da Muş’ta Hocalıda Karabağ’da Ermenilerce katledilen insanlara bir baksınlar. Ermeni yalanlarına İnanma! Bu yalan Uluslararası bir diaspora yalanıdır.
Ermeniler Halen hayattaysa soykırım olmamıştır soykırım bitirim demektir. Müslüman Türk ve Kürtler Ermeni çetelerce katledilmiştir. Ruslardan Aldığın Silahlarla Müslümanları Katledeceksin, Ermeni çeteleri kurup kadınların karnını yarıp çocukları katledeceksin, utanmadan Ruslarla ile iş birliği yapıp isyan çıkarıp Anadolu’yu terörize edeceksin, sonrada soykırım var diye yaygara koparacaksın. 
Ermeni soykırımı koca bir yalandır azizim Yalan! Biraz ezbere konuşmayın her şey ortada arşivlerimiz açık girip bakın arşivlere soykırım var diyenlere, Azerbaycan’ın işgal altındaki topraklarını ve Doğu Anadolu’daki toplu mezarları gösterelim. Soykırım var diyenlere Müslümanlara karşı yapılan soykırımları tozlu raflardan indirelim mi? Bakalım soykırım nasıl oluyormuş. İddiaları doğru olsaydı tarih kitaplarının açılmasını kabul ederlerdi.
Kendi ihanetlerini bile soykırım ambalajına sarıp, dünya kamuoyuna sunuyorlar. Esas soykırım hocalıda olmuştur. Bütün kanıtlarıyla ortada konu sözde Ermeni soykırımı olunca hocalıya Bosna’ya Cezayir’e Suriye’ye ırak’a Erzurum’a sessiz kalanlar: Bu millet ne Ermenilerin yaptığı katliamları unuttu nede hepimiz Ermeni’yiz diye sokağa dökülen kansız ve vatansızları. Siz ve sizin gibi düşünenler size destek verenler halen dünyanın çeşitli yerlerinde insanları öldürmeye devam ediyor. Bu tür insanlar olmayan şeylere bile olmasa da oldu derler. Türk’ün aleyhine olunca, siyaha, beyaz bile derler…
Anadolu: Dile, Dine, Irka, Mezhebe, Etnik Kökene, Cinsel tercihe bakmadan yaşadığımız topraklardır. Bizim dinimiz buna müsaade etmez her şeyden önce önderimiz insan katletmenin ne feci bir şey olduğunu bize öğretmiştir, sende öğrenebilirsen eğer, yaşayabilirsin demektir bu topraklarda. Müşrikler için bile Allah’ım onları affet onlar bilmiyorlar diye dua eden Hz. Muhammed Mustafa’nın ( s.a.v) ümmetiyiz biz! Bu ümmet soykırım yapmaz bunu unutmayın… 
Vesselam…