Thiago Silva, Chelsea'den ayrılıyor Thiago Silva, Chelsea'den ayrılıyor

Türkiye Hentbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre Mercedes-Benz Türk yöneticileri, 2024 Avrupa Şampiyonası eleme maçları için Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda çalışan ay-yıldızlı takımın kampını ziyaret etti.

Sporculara başarı dileklerini ve desteklerini ileten Mercedes-Benz Türk yöneticileri, Türkiye Hentbol Federasyonu yönetim ekibiyle izledikleri antrenman sonrasında A Milli Kadın Hentbol Takımı'nı yeni otobüsüyle buluşturdu.

Türkiye A Milli Kadın Hentbol Takımı için özel olarak tasarlanan son teknoloji ve donanımlara sahip yeni otobüs, Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Direktörü Osman Nuri Aksoy ve Mercedes-Benz Türk Kurumsal İletişim Grup Müdürü Miray Demirel tarafından Türkiye Hentbol Federasyonu Genel Sekreteri Gökmen Teyran'a teslim edildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Teyran, "Milli takımımıza güvenimiz ve inancımız tam. Beraber başarılara imza atmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Federasyon olarak tüm paydaşlarımızın ortak aklı ile geniş kitlelere yayılarak, olimpiyatlarda yarışan bir marka olma vizyonunu sahipleniyoruz. Bu yolculukta Mercedes-Benz Türk'ün desteğini arkamızda hissetmekten çok mutluyuz. Yeni otobüsümüzle yeni başarıların yolculuklarını yapacağımıza inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Direktörü Osman Nuri Aksoy da "Türk sporunun gelişimi ve ilerlemesi adına büyük bir gurur ve heyecanla A Milli Kadın Hentbol Takımı'na destek olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz." değerlendirmesinde bulundu.