7. Kurban, fitre, zekat, himmet gibi her vesileyle milletin cebindeki parayı hortumlayarak ve beyinlerini yıkadıkları kişileri seferber etmek suretiyle dünyanın dört bir yanında ABD’nin (ve dolayısıyla onun efendisi olan İsrail) emelleri ve menfaatlerine hizmet eden okullar açarak o ülkelerin gelecekteki idarecileri olacak zeki çocukları Amerikan muhibbi olarak yetiştirmek için faaliyette bulunmuştur. 8. Müslüman olmayı düşünen insanlara (Afrikalı çocuklar ve Müslüman olmuş bir Rus bayan örneğinde olduğu gibi) “Müslüman olmanıza gerek yok, İslam zor dindir, hem sizinki de hak din, en iyisi siz kendi dininizde kalın da bir de namaz gibi zorluklarla karşılaşıp ahirete namaz borcuyla gitmeyin” dedirtmiştir. 9. Kurdurduğu okullarda ve müesseselerde CIA ajanlarını öğretmen görüntüsü altında çalıştırarak bu okulların ve müesseselerin bulunduğu ülkelerde casusluk ağı kurulmasını temin etmiştir.

10. “Yahudi ve Hıristiyanlar hakkındaki ayetler çok sert olup tarihseldir ve Kur’an’ın nazil olduğu zamanda yaşayan Yahudi ve Hıristiyanlar için geçerlidir. Günümüzde yaşayanlara şamil değildir” ve “Hıristiyan ve Yahudiler de cennete girecek” diyecek kadar dinden çıkmış sözleri sürekli tekrar etmiştir. 11. Şu kadar ahmakça sözleri de söylemiştir: “Odessa’lı Hıristiyanların da onlara en güzel nasihatleri veren dini liderleri vardır ve onlara doğru yolu göstermektedirler. Dinlerin temel birliğine inananlar olarak bizim bir şey dememiz terbiyesizlik olur.” Gibi ahmakça lafl ar edip Ortodoks kilisesini methetmiştir. 12. “Dinler arası diyalog” diyerek gayrimüslimleri meşru gösterme çabalarına girmiştir. Papa’nın misyonunun bir parçası olmayı arzu ederek “Vatikan’da ölmeyi düşledim” demekten çekinmemiştir.

13. Yıllar önce himmet toplamak için vaaz vermeye gittiği bir yerde az para toplanınca kendisini davet eden şahsa “Parası olmayan adamların toplantısına beni ne diye çağırıyorsun?” diye bağırıp çekip gidecek kadar iğrençleşmiştir. 14. Yazının başında yazdığım üzere “İslami düzeni tesis etme” görüntüsü altında polis, askeriye ve adliye teşkilatına sızarak fetva ehliyeti olmadığı halde bu memurların içki içmelerine cevaz vermiş ve eşlerinin başlarını açtırmaya zorlamıştır. Eşinin başını açmayan kişilerin boşanmasını istemiş hatta kendisine itaat etmeyen bu askerlerin ordudan atılmasını sağlamıştır. 15. Memleketi ayağa kaldırmaya çalışan bir hükümeti İsrail adına devirmeye, adliye ve polis teşkilatındaki zavallılara MİT Başkanı ve Başbakanı tutuklatmaya kalkışmıştır. 16. İnsanların mahremiyetine nüfuz ederek gizli kameralarla çektirdiği kayıtlarla şantaj yapmaktan çekinmemiş televizyonlarda utanmadan bunları söyleyebilmiştir. 17. Malatya örneğindeki gibi; kurbanda toplanan 800 tane büyükbaş hayvanın 300 tanesini kendi müesseselerinde kullanılmak üzere kestirip soğuk hava depolarına kaldırtıyor ve kalan 500 taneyi de yandaş kasaplarda sattırıp parasını (diğer bütün toplanan paralarda olduğu gibi % 15’ini kendi şahsi hesabına göndertip gerisini) başka işlerde kullandırmıştır. 18. Kendisini bütün eşyası bir sepete sığan büyük İslam alimlerine nispet ederek “Bir tane ceketim var” gibi yalanlarla milleti kandırırken memleketteki örgüt üyelerine dünyanın öbür ucundan ihale dağıtmıştır. Ananas diyerek milyonlarca doları usulsüz yollarla transfer etmiştir.

19. Uydurma rüyada Rasullullah’a (asm) defalarca iftira atmıştır. Öyle ki vaaz ettiği camilerde Peygamberin (asm) hazır bulunduğunu söyleyecek kadar yalancılık yapabilmiştir. Dünyevi menfaat ve güç elde etmek ve insanları kendi sapık yoluna çekmek için Peygamber Efendimiz (asm) hakkında rüyalar uydurmaktan hiç çekinmemiştir. Himmet toplantılarına, yurt yapılacak arsalara, kızlı-erkekli şarkılı-türkülü toplantılara getirmek, meşru hükümete muhalefet etme adına tweetleri iki katına çıkartmak kabilinden bir çok yalanı yaymıştır. 20. Başbakan ve devlet erkanı hakkında mesnetsiz iftiralar atmak, meclise sokturduğu milletvekillerini talimatla istifa ettirerek hükümeti zor durumda bırakmak, seçimlerde muhalefetin bayraktarlığını yapan partileri desteklemek ve millete de bu partilere oy verdirmek amacıyla adamlarını ve kadınları kapı kapı dolaştırtmıştır, vesselam…