Yukarıda sadece bir kısmı sayılan çok önemli faaliyetlere imza atan Tanrıverdi, İslam ülkeleri birlik oluştursun diye uğraşırken; Türkiye dışındaki mihraklar tarafından yönetilen bir komite; bu durumdan fevkalade rahatsızlık duymuştur. İslam Ülkelerinin birleşmesi için gereken mevzuatı oluşturma çabalarını engellemek, yapılan çalışmaları karalamak, ortaya çıkarılan eserleri küçümsemek için organizeli bir çalışma yürütmüşlerdir.
İslam Birliği adına yapılan çalışmaların revaç gördüğünü fark eden ve fitne üreterek hala Müslümanların kanlarını emen emperyalist güçler, organize bir şekilde harekete geçerek kamuoyunu yanıltmaya çalışmışlardır.
FETÖ bağlantılı İngilizce yayın yapan İsveç merkezli Nordic Monitör, Yunanca yayın yapan PentaPostagma, Arapça yayın yapan Birleşik Arap Emirlikleri kaynaklı İrem News kanalları; farklı dil ve bölgelerden fakat aynı içeriğe sahip yayınlarla Tanrıverdi’yi itibarsızlaştırma çalışmasına başlamış ve halen de devam etmektedirler.
Yurt dışında Tanrıverdi’yi itibarsızlaştırma çalışmaları sürerken yurt içinde de karanlık odalar boş durmamış hünerli oldukları her türlü fitne ve desise üretme yarışına girmişlerdir. İslam Birliği çalışmalarını sekteye uğratmak için kara propaganda çalışmaları halen devam etmekte olup Libya ve Katar gibi ülkelerle yürütülen işbirliği çabaları, bu örgütleri kudurtmaya yetmiştir.
Sonunda Libya’ya giden kahraman askerlerimiz, İslam Birliği yolunda çok önemli bir adım atarak İslam düşmanlarının kahırlarına bir yenisini daha ilave etmiştir. Daha ölmeden cehennem ızdırabı tatmalarına vesile olmuştur.
Tanrıverdi’nin “Mehdi’yi bekleme bahanesi sizi tembelliğine düşürmesin” uyarısı yaptığı konuşmadan bir cümleyi cımbızlayarak “Mehdi’nin gelmesi için çalışma yapıyoruz” algısı oluşturulması için CHP lideri Kılıçdaroğlu ve karanlık odalar büyük bir çaba içerisine girmiş iktidar kanadından bazı kişileri de bu havaya sokmayı başarmışlardır.
Müslümanların her gün beş vakit namazda okuduğu Al-i Muhammed (asm) neslinden Mehdi gelmesi için edilen dualar, sanki hiç yokmuş gibi “Mehdi” kavramı inkâr edilmiştir. Bir Rafızi hadise yanlış mana verdiğinde hadisleri inkar etmek hangi akla sığar? Fakat medyanın ve hadis inkârcısı bazı züppelerin propagandaları bu ahmakça yaklaşıma yol açmıştır.
Bütün bu açıklamalara rağmen önyargılı oldukları için anlayamayacak köşe yazarları ve yorumcular, duyduklarını idrak edemeyecek siyasetçiler ve hayatın gerçeklerine şehla baktığı için gerçeği göremeyecek kişiler maalesef çoktur.
Gayesi, hayali ideali olmayan; sadece yiyip içmek ve kazurat için dünyaya geldiğini zanneden gafillerin ASDER, ASSAM ve yapılan kongrelerinden ve Tanrıverdi’nin gayretlerinden ders çıkarması mümkün değildir. Üretmek değil sadece tüketmek ve dedikodu çıkararak başkalarının ayağını kaydırmada mahir kişiler, her toplumda ve her zaman olmuştur. Bunlar yapılan tespitlerin alternatiflerini ortaya koymaktan aciz kımıl zararlısı mahluklar, asalaklardır. Bu zavallıların içyüzlerini görmek gerekiyor. Elbette son dönemde az yetişen kahraman generalimizi de ayakta alkışlamak boynumuzun borcudur, vesselam…