Bir ülke düşünün ki adı dünya devlerinden biri olarak bilinsin, lakin son yıllar içinde ekonomik olarak çöksün, üstelik gözünü diktiği bir ülke için 50 senedir plan proje yapsın, 50 saate kalmasın projesi çöp olsun.

                Amerika, sonuna geldin inşallah varlığının... Gezisi, 15 Temmuzu, nerede satılmış bir karakter varsa hepsini satın alma operasyonu..... Tek amacın bölmekti. İçeriden bölemedin baktın beceremedim, dışarıdan farklı planlarla aynı davadasın.

                Reform adı altında, hak diye diye haksızlık yapmayı kendine ilke edinen vampir ülke. Çok planlar yaptın ve değişik alternatifler çok aradın lakin, her şeytansı fikrinde hesaba katmadığın bir yan vardı ve hayal kırklığı yaşadın.

                İki senedir içinde bulunduğumuz durumun adı sizce ne olabilir ki ? Sürekli arkasında başka başka ülkelerin olduğu iç ve dış mihraplı olaylar... Gezi parkı, provakasyonlar, HDP denilen kuklanın eş başkanının içeri alınması, alevi- sünni çatışması çıkarma fikri, Kürt kardeşlerimizin duygusal yanlarından tutup kendi saflarına çekmeye çalışan zihniyeti aklamak, akıl karı bir iş tabi ki değil.

                ÜLKELER İNSANLAR GİBİDİR. AHLAKLI YÖNETİLENİ, AHLAKSIZ YOL ALANI VARDIR. Vicdanı olmayan yönetim şekilleri, başka ülkelerin elindekine göz dikip, türlü olaylar ve numaralarla gelir elde etmeye çalışırlar.

                Son bir kaç yıldır yaşanan olaylar, Amerikanın ülkemiz üzerindeki emellerini gayet açık ve net gözler önüne sermekte, bu noktada barışçıl bir yaklaşım, iyi niyetli duruş söz konusu değil. Tırlarla bizim için tehdit unusuru olan terörizme silah desteği veren bir ülkeye iyi niyet beslemek, akılsızlık ya da yaşadığı toprağa ciddi saygısızlık ve sahiplenmeyiştir.

                Çok şükür ki, milletimizin vatan, özgürlük sevgisi, yüreğinde taşıdığı iman yoluyla dikilen gözlerin oyulmasına yeterli olmuştur.

                Bundan sonraki süreçte bizler, başımızda dönen bu kadar fazla olay ve hain planın sonunun hemen gelmeyeceğini bilerek yol almalıyız, ama ben tek başıma ne yapabilirim algısının aslında çok büyük kitlelere gideceğini, etki edeceğini unutmamalıyız.

                Bizlere nifak ve ayrılık amaçlı atılan tohumların farkında olup, bunlara gelmemeliyiz. Söylenen her lafza inanmamalı arkasında olup bitecekleri hesaplamalıyız.

                İçinde çok büyük ekonomik dar boğaz yaşayan ABD, kendine yeni gayri resmi pazarlar bulmak zorunda, aksi takdirde sonu geldi. Gidilen yol hak değilse, varılacak sonuç, kesinlikle hüsran olacaktır. Buna inancımız sonuna kadar büyük.

BİZ BİR OLDUKTAN SONRA ACINASI DURUMA DÜŞEN ,TÜM PLANLARI SUYA DÜŞEN ABD, DAHA ÇOK TUTMAYAN PLANLARIYLA KISA VADEDE OLUMSUZ PLANLARINI KENDİ İÇİNDE YAŞAMASI DUASIYLA