AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe: Kazanılan hiçbir değerin heba edilmesine izin vermeyeceğiz AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe: Kazanılan hiçbir değerin heba edilmesine izin vermeyeceğiz

Gökhan Erek / Muhabir

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 23 Nisan tarihinde yayınlanan Ferdi Tayfur’un “Söyleten Sensin” adlı sitem dolu şarkısının yer aldığı videosuna toplumun farklı kesimlerinden tepkiler ve açıklamalar gelmişti. 

GRUP TOPLANTISINDA DEĞİNDİ

Devlet Bahçeli’nin tartışmalara konu olan video ile ilgili ne söyleyeceği merak edilirken Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. 

“KULAĞINIZI AÇIP BENİ DİNLEYİNİZ”

Bahçeli, çok sevdiği ve saygı duyduğu bir ses ve söz ustası olan Ferdi Tayfur'un şarkısının arka fonunda çaldığı, kendisinin de yürüyüş yaptığım videonu ile ilgili, “Videonun, yayınlanmasının ardından hemen sonra zoraki anlamlar çıkaranlar, çarpık değerlendirmeler yapanlar, polemik üretenler şimdi kulağınızı açıp beni dinleyiniz. Adını bile hatırlamadığım bir küsurat partisinin sözde başkanı Kobanili Ahmet, sen de özellikle dersini almalısın. Ne güzel söylemiş şair: söz söylemek irfan ister, anlamak insan. Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. Bazen aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşır. Merhum Sezai Karakoç'un dediği üzere anlamak masraflı iştir. Emek ister gayret ister samimiyet ister yanlış anlamak kolaydır.” ifadelerini kullandı.