Sağlıklı yaşam için vazgeçilmez: Salata ve güçlü vücut ilişkisi Sağlıklı yaşam için vazgeçilmez: Salata ve güçlü vücut ilişkisi

SANKO Üniversitesi Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bölümü Uzmanlarından Dr. Hikmet Cilli, ameliyatsız kulak şekillendirmede 57 günün aslında işlemin başarı şansı açısından geç süre olmasına rağmen çok iyi sonuç aldıklarını söyledi. 
  
Bebeğin ailesinin 57 günlükken polikliniğe başvurduğuna dikkat çeken Dr. Cilli, “Bebekte kalkık kulak memesi ve kulak kepçesinde yapışıklık vardı. Bölgemizde bu tedavinin uygulanması bebeklerimiz açısından büyük şans” dedi. 
  
Doğum sonrası zaman geçtikçe, başarı şansı azaldığını hatırlatan Dr. Cilli, “İşlemin erken dönemde yapılabilmesi için şehrimizde uygulanması büyük avantaj oluşturuyor. Bebeğimize ve ailesine hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. 
  
Ameliyatsız kulak şekillendirme işlemi yapılan bebeğin annesi S. M. yaşadıkları süreçle ilgili şöyle konuştu: “Bebeğimizin kulağında kıvrılma ve alt kulak memesinde katlanma vardı. Internette ameliyatsız kulak şekillendirme tedavisini görünce Dr. Hikmet Cilli ile görüştüm. Sağ olsun bu konuda çok yardımcı oldu. Gün geçtikte kulağında iyileşme gördük, şu an çok şükür iyi durumda.” 
  
Bebeğin babası S. M. ise “Dr. Hikmet Cilli hocamıza çocuğumuzun kulağının fotoğraflarını ulaştırdığımızda 57 günlük olduğu için düzelmeme ihtimali de olduğunu söyledi. Ancak gayet etkili ve güvenilir bir yöntem ile hocamızın gayretleriyle şu an çocuğumuzun kulağı gayet iyi durumda” diyerek, mutluluğunu dile getirdi.