Beşiktaş 90+7'de kazandı Beşiktaş 90+7'de kazandı

Son dakika Beşiktaş haberleri... Süper Lig'de oynadığı son maçta Ankaragücü'nü Muçi ve Muleka'nın golleriyle 2-0 mağlup ederek 5 maçlık galibiyet hasretini sonlandıran siyah-beyazlılar, bu kez rakibiyle Türkiye Kupası yarı finalinde karşı karşıya geliyor. Beşiktaş, çift maç eleme sistemine göre oynanacak zorlu eşleşmenin ilk maçından iyi skorla dönerek 7 Mayıs'ta oynanacak rövanş maçına avantajlı çıkmak istiyor.

Semih yok

Eryaman Stadyumu'nda oynanacak mücadeleyi hakem Ümit Öztürk yönetecek. Hafif sakatlığı olan Semih Kılıçsoy Ankara'ya götürülmedi. Ayrıca siyah-beyazlı takımda sakatlıkları bulunan Amir, Rebic, Tayfur, Bakhtiyor, Onur ve Emrecan Terzi mücadelede forma giyemeyecek. Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu ise sadece Alper Uludağ'dan yararlanamayacak.

Kupada 16. randevu

İki ekip, Türkiye Kupası’nda 16. kez rakip olacak. Daha önce kupada oynanan 15 müsabakada siyah-beyazlılar 9, sarı-lacivertliler de 3 defa kazandı. 3 karşılaşma ise berabere sona erdi. Söz konusu maçlarda Beşiktaş, rakip fileleri 17 kez havalandırırken, kalesinde de 11 gole engel olamadı.

Muhtemel 11'ler

Ankaragücü: Bahadır, Kitsiou, Radakovic, Mujakic, Kazımcan, Tolga, Pedrinho, Morutan, Efkan, Bassogog, Sowe

Beşiktaş: Mert, Svensson, Necip, Colley, Masuaku, Musrati, Gedson, Ghezzal, Muçi, Rashica, Muleka.