Beşiktaş şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Siyah-Beyazlılar, Erzurum deplasmanında farklı galip gelerek şampiyonlukta ne kadar istekli olduklarını oynadıkları futbolla bir kez daha ortaya koydu.

Maç öncesi en yakın takipçileriyle aradaki farkı daha da açmak isteyen Kara Kartal, sahadan müthiş bir galibiyet alarak aradaki farkın erimesine izin vermedi.

Sergen Yalçın’ın öğrencileri her maç ayrı bir görsel şölen sunarken, bu haftada Erzurum’da hata yapmadı ve karşılaşmayı farklı kazandı.

Takımda özellikle Rachid Ghezzal bu sezon ortaya koyduğu futbol ve asistleriyle Beşiktaş’a hayat verdi. Şampiyonluk yolunda takımda aslan payının büyük bir kısmı da kuşkusuz Ghezzal’a yazılması gerekir. Çünkü bu sezon Beşiktaş ne zaman sıkışsa ya asistleriyle yada attığı gollerle takımı bir anda uç seviyeye taşıyan bir oyuncu oldu.

Sezon sonu bakalım Beşiktaş Ghezzal transferinde nasıl bir yol izleyecek.

Cenk yürek burktu

Karşılaşmanın sonlarına doğru yaşanan talihsiz sakatlık aslında bir bakıma takımın bütün tadını kaçırdı.

Cenk Tosun’un yaşadığı diz kapağı sakatlığı bütün moralleri altüst etti. Sezonu kapatan yıldız oyuncunun 6-7 ay sahalardan uzak kalacak olması Beşiktaş camiasını çok üzdü. Böyle güzel bir maç ve sakatlık öncesi de bir gole katkı sağlaması, herşey iyi giderken böyle bir sakatlık taraftarları da çok üzdü.

Yaşanan sakatlık sonrası Cenk’e sosyal medyadan tüm futbol camiası destek verdi.

Futbolun kötü yanlarından bir tanesi de bu diz sakatlıkları ve ligimizde son yıllarda çok sık yaşanması ise düşündürücü.

İnşallah kısa zamanda sahalara döner de biz de tekrardan Cenk’i yeşil sahalarda izleriz, büyük geçmiş olsun...

rakip ankaragücü

4-2 gibi rahat bir galibiyetle sahadan ayrılan Beşiktaş’ta gözler gelecek hafta oynanacak olana ve çıkışta olan bir Ankaragücü maçına çevrildi. Siyah-Beyazlılar’da bu karşılaşmada da hedef kuşkusuz galibiyet olacaktır. Fakat Ankaragücü özellikle son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan bir ekip.

Maç sonrası Sergen hocanın da dediği gibi burdan sonrası her maç artık bir final havasında geçecektir.

Gelecek hafta seyir zevki yüksek, sakatlıkların yaşanmadığı bir maç olması dileğiyle...