Beşiktaş, hem Avrupa biletini kolay yoldan almak hem de bu sezon hayal kırıklığına uğrattığı taraftarının gönlünü almak için Türkiye Kupası'nı kazanmanın peşinde. Yarı finalde Ankara'da oynanan ve golsüz sona eren ilk müsabakanın rövanşında Ankaragücü ile Tüpraş Stadı'nda saat 20.30'da karşı karşıya gelecek. Müsabakayı hakem Zorbay Küçük yönetecek. Yarın oynanacak mücadeleden galibiyetle ayrılan taraf tur atlayacak ve finalde Fatih Karagümrük-Trabzonspor eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Trabzonspor, Abdullah Avcı ile hedefe koşuyor Trabzonspor, Abdullah Avcı ile hedefe koşuyor

Kartal'da 4 eksik

Siyah-beyazlı takım, Ankaragücü karşılaşmasına tedavileri devam eden Rebic, Tayfur ve Hadziahmetovic'ten yoksun çıkacak. Ağabeyinin cenaze törenine katılmak üzere Gana'ya giden Amartey de kadroda yer almayacak. Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu ise Morutan ve Alper Uludağ'dan yararlanamayacak.

****************************************

22 senedir yenilmiyor

Kartal, Ankara ekibine karşı sahasında 22 yıldır maç kaybetmiyor. Rakibi karşısında İstanbul'daki son mağlubiyetini 17 Şubat 2002'de 2-1'lik sonuçla alan Beşiktaş, daha sonra oynanan 17 müsabakada 16 kez kazandı 1 mücadele ise berabere tamamlandı.

Muhtemel 11'ler

Beşiktaş: Beşiktaş: Mert Günok, Svensson, Necip, Colley, Serkan Emrecan Terzi, Al-Musrati, Gedson, Ghezzal, Muçi, Semih Kılıçsoy, Muleka.

MKE Ankaragücü: Bahadır, Atakan, Radakovic, Mujakic, Kitsiou, Tolga Ciğerci, Bassogog, Flips, Efkan, Chatzigiovanis, Ali Sowe.