Bu bir ihbardır, modern dünyaya. 
Bu bir ihbardır, milyonlar adına.
Bu bir ihbardır, yalanlar, yanlışların inadına.
İhbar konusu kadındır. Naif olandır, edep simgesi olması gerekirken, yüzü yırtılan, ar damarı çatlatılandır. Ahir zaman kadınları adına, ahir zamana bir ihbardır. Peygamberi kızı geldiği vakit yerinden kalkıp, oda kapısının önüne kadar gidip, elinden tutup kendi yerine oturttuğu kız çocuğunun dinine inananların, tek sade 4 kadın almak vardır sapkınlığını yaşadığı dünyaya isyandır. Çoklu evlilik inkar edilmez, etmeyiz lakin içeriği ve şartı gözetilmeksizin kirletilmiş egoların din altına gizlenmesinedir serzenişim.
Bu bir ihbardır... Okul okumak, ayaklarının üstüne basmak zorundasın zihniyetine. Kadını madur eden, gücünü tek kendinden alması gerektiğini aşılayan sisteme. Yalnızlaştıran kafatasına kafa tutuştur.
Bu bir ihbardır. Adı hanımefendilik iken, adını basitleştiren kirleten düzene. Saçının teline dokunulmazken, bedeniyle öne çıkaran, metalaştıran ve en büyük psikolojik şiddeti uygulayan pigme yapıya.
Bu bir serzeniştir. Naif kadını, aptal görene, gördürene. Bu bir uyarıdır, sadece açtıkça, et parçası olarak görünce değerli kılan yamyam sisteme. 
Bu bir keşkedir. Yaşanan haksızlıklar adına. Uyarırken, anlatırken insan olduğunu unutup, ikinci sınıf gören ve en büyük kul hakkını yiyen acize.
Bu bir uyarıdır, geleceğini annelere teslim edeceklere, etmek zorunda olan bizlere. 
Kız çocuklarının elinde yoğrulacak bir dünyayı onların fıtratını yaralayarak düzgün bir hamur tutturulamayacağına.
Kadın ne ekranlarınızda göz zevkinizi tatmin edecek cinsel obje, ne egonuzu üstünde tatmin edeceğiniz ve adını tek taraflı günah koyacağınız adaletsizlik terazisinin bir kolu, ne de insan dışı algıyla tanımlamasını yapabileceğiniz bir varlık değildir.
Güçlü kadın sıfatıyla erkekleştirmeye hakkınız yoktur, bu da bir ihbardır.
Çalışma hayatında gözünün yaşına bakmadan hoyratça harcanabilecek bir yapısı yoktur. Dürtülerinizi tatmin edebilecek bir bedeni yoktur, egolarınızı doyuracak kişi de kadın değildir.
Naifdir kadın, edeptir, asalettir, sessiz süzülmektir kadın, çiçek misali sevgiye muhtaçtır. 
Hanımlıktır kadın, analıktır, akıldır kadın toparlayan yanıyla. Canında can taşıyandır kadın.
GELECEĞİ YOĞURANDIR KADIN, MODERN HAYATIN KAFATASLARININ DİKKATİNE.....