İnsanız... Eksiğiz. Aciziz. Hatalıyız. Gafla doluyuz. Yanlışlarımız boyumuzdan büyük. Algılarımız yer yer kapalı. TAMAMINA KABUL ... Beyin durdu mu insan dengesiz davranır buna da kabul. Lakin bir insanın ki kapandı mı ona dost olanlar benim bildiğim uyarıda bulunur. HEP BERABER Mİ BİR BEYİN TRAVMASI GEÇİRİR KİMİ ZÜMRELER.
Yürüyüşün Adı: ADALET ???
İlk ortaya çıkaranı: Kemal  ( Selahattin Demirtaş içeri alındığında eşini arayıp, ilk teselli eden, yanınızdayız diyen adam. Üniversitedeki pkk destekçisi öğrencilere avukat tutan partinin lideri.
Çok merak ediyorum. BU DENKLEMİ KURMAK BU KADAR MI ZOR ? Bunu algılamak ne perhiz ne lahan demek çok mu üst düzey bir zeka gerektirir ?
SİZİN FİKRİNİZ, ZİKRİNİZ, İDEOLOJİNİZ ASLA BENİ İLGİLENDİRMİYOR. BİRİLERİNİ ELEŞTİRDİĞİM İÇİN BAŞKA YERLERE YALAKALIK YAPIP, İYİ İLAN ETMEK DE DEĞİL NİYETİM. Sadece çok düz basit bir beyin jimnastiği amacım ?
Bana aklı başında bu yürüyüşe, amacına, gerekliliğine inanan biri, geçmişteki bu eylemlerin üstüne yollara düşmeyi açıklasın.
Bu millet çok değil daha tam bir yıl dolmadan 240 şehit verdi. UTANMADAN, ARLANMADAN NASIL SİZ PKK, FETÖ DESTEKÇİSİ, TERÖR DESTEKÇİSİ İNSANLARLA KOL KOLA YÜRÜYÜP ADALETTEN BAHİS EDERSİNİZ ?
Bu ne perhiz,o ne lahana ? Hangi yüz ki hem adalet der, hem pkk destekçisi ile yürür? Şehidin kanından, geride bıraktığı ailesinden, evladından utanmaz mı?
Birileri birilerini eleştirirken kendini de tartmalı. Biz sadece eleştiren bir yapıyı benimsemiş pozisyondayız.
Din adı altında kandırmayın, adalet diyip saçmalamayın. Artık biraz tuttuğunuz perhiz, yediğiniz yemekle orantılı olsun.
Allah tekrarını yaşatmasın, memleketimin kedisine bile kimse yan gözle bakmasın, ama diyelim ki yarın yine 15 temmuzdaki gibi bir olay yaşadık. Acaip merak ediyorum, kamera  karşısında, pozlar verip, içki şişeleri ellerinde asalakça bir yoldan adalet arayanların kaçı buhar olup uçmadan yine aynı yerinde olur  :)
Boğaz köprüsünden kaça kaça anlaşmalı sağa sola saklanan lider, hey gidi komedi adam. DEMEK Kİ NE KADAR ÇOK DÜŞÜNMEDEN KÖR GÖZLE GİDEN İNSAN VAR Kİ, BASİT BİR DENKLEM KURMAKSIZIN SÜRÜ OLMUŞ, YÜRÜYÜŞE ÇIKMIŞLAR.
Yürüyüşünüz size olsun da, memleketin kendini değil, insanını değil, kedisini kimseye yem etmedik etmeyiz. Bu da hassasiyetle bilginiz dahilinde olsun.