Bedenin açıcısıdır çalışmak, vücudun ilacı. Miskinlik tembelliktir, tembellik ise, yosun tutmuş beyinlerin tercihidir.

VÜCUDUNUZUN ÜST TARAFINDA TAŞIDIĞINIZ BEYİN İSİMLİ BİR CEVHER VAR. Bu cevheri işlemek ne kadar çalıştığınıza bağlı. İŞLENEN ZİHİNDE KÖTÜ FİKİR BARINMAZ.

Çalışmak temizleyicidir, kötü fikirden zihni temizler.

Çalışmak, bedenin sihat sağlayıcısıdır. Çalışmak ibadettir, diyip temelliği seven bir toplumsak kendi içimizde ciddi çelişkilerimiz var. Ve değişmemiz gereken kafa tasımız. 

Çalışmak kurtuluştur, acizlikte, boş beleş konuşmaktan, onu bunu kıskanmaktan. Kişi kendisi sahipse bir şeylere ihtiyaç duymaz çekiştirmeye.

Çalışmak, üretmektir, kazançtır, kazanmaktır, verebilecek el olmaktır çalışmak. Güçtür çalışmak, koldur çalışmak uzanan.

Siz bir şeyleri başarır ve başarmışsanız, destek olursunuz, kendine hayır olmayan adam, anacak kösteliklik görevi sürer.

ÇALIŞAN BEYİN, SIKINTIDAN, DOĞRU ÇALIŞAN DİL GIYBETTEN, DOĞRU ÇALIŞAN BEDEN SIHATSİZLİKTEN KURTULUR.

Yaşantınız çalışmak üzerine kurulmuş olsun. Güç olun ki insaflı ve vicdanlı, güç katasınız. Kişi kendisini ayakta tutarsa, yanındakinin elinden tutup kaldırabilir. 

Pzt sendromunuz olmasın, pazartesi gibi geçirdiğiniz pazarlarınız olsun. Beş gün kendinize ise bir gün de insanlar için çalışın.

İNSANLAR İÇİN ÇALIŞMA GÜNÜMÜZ OLSA BİREY OLARAK HEPİMİZİN, MİLYONLARCA İNSANIN BİRER GÜN ÇALIŞMA GÜNÜ YAPMASI, NASIL BİR GÜÇ, NASIL BİR KATKI OLUR BİR DÜŞÜNÜN.

Ayda bir kez, bir gün diğer insanlar için, düşkün insanlar için çalışsak, düşkün sayısı bir yıl sonunda ne kadar azalır. Millet olarak bunu yapabilsek, birey olarak kurtardığımız kaç insan birikir kumbaramıza.

Çalışmak akıllı insan işidir, Vicdan işidir, çarparak kestirmeden değil, koşturarak, hakkını verip yol almak ister.

Çalışmak, er kişinin işidir, hesabını veremeyeceği işlerin dışında tutup kendini, vebali omuzlarından atandır.

Çalışmak kazanmaktır, insanı, hazzı, maddeyi. Sıralamamız bu şekilde oldu mu hele de tadından yenilmez o çalışmanın.

İNSANIN ÇALIŞMASI ÖZÜNDE TERCİH DEĞİL. MECBURİDİR HER AÇIDAN BAKTIĞINIZDA. ZİRA BEYİN BİZE YORUMLAMAK TARTMAK VE ÜRETMEK İÇİN VERİLDİYSE, BAŞINIZIN TACI YAPIP TAŞIDIĞINIZ BEYİNİN HAKKINI VERİN.....
Çalışıp, haz yaşadığınız günleriniz olsun.