Kuştur bahar gelen yürek, ötüş sesleri gözlerden yükselir. Kana oksijendir bahar, hızlı akmasını ve hayatın kendisini bir daha verir bedene.
Takvimlere değil de, yüreklerinize bahar geldi mi? Yaşadığınız çevreye değil, gönlünüze cemre düştü mü? Cemre düşen yürek, ne güzel yeşillenir. Filizleri sesinize, bedeninize, gözünüze varır da değişir her şeyin rengi, kokusu, tadı...
Gelin bu bahar yüreklerinize cemre düşürün, içinde yaşadığımız toplum psikolojik bunalımlarından bir nefes alsın, biraz  olsun dinlensin, azcık toparlansın.
İnsan olduğumuzu daha çok hatırlayıp, küçük şeylere gülümsemeyi öğrenebilelim. Geçici olan bir dünyada ertelediğiniz cemreler, size son baharları hediye eder.
YÜREKLERİNİZİN CEMRESİ SİZİN ELİNİZDE... Ya baharı getirir, yazı alırsınız ardından hediye olarak. Ya kışta kalır, yollarınızı kapatır, izlerinizi yok edersiniz yürekten yüreğe.
Cemre düşen yürek canlanır. Cemre düşen beden, hormonlarını bile ayrı salgılar. Cemre düşen yürek enerji üretir, kıpır kıpırdır. Yerinde duramaz. Cemre düşen yürek güçlüdür. Cemre düşen yürek, yardımseverdir, el tutar. Yardımdan haz alır. Cemresi baharda, baharadır belki, ama o yazı çeker yapıp ettikleriyle. Cemre düşen yürek, keyiflenir. Cemre düşen yürek, kanla dolar, aşkla kan pompalar bedene.
GÜLÜMSEMESİ VARDIR HER YÜREĞİN, TEBESSÜM EDER, ETRAFINA, EN YAKININDAN EN UZAĞA KADAR. YÜREĞİ GÜLDÜRMEKTİR MARİFET, YÜREĞİ SEVİNDİRMEK.
Midesi doyan, ruhu aç bir toplum haline geldik. Maddeye yüklenen değer, manayı gözümüze göstermez oldu, körleşti yürekler. Cemreyi getirmek kolay, kışı yaşamak zor iken biz kışları seçer olduk kendimize. Bunalımlı evlilikler, menfaat çatısı altındaki arkadaşlıklar, sahtekar dostluklar, yalancı ilişkiler, sözler....
TOPLUMSAL BUNALIMDAKİ YÜREKLERE BİR VESİLE OLSUN BU BAHAR, KOCAMAN BİR CEMRE DÜŞÜRELİM YÜREKLERİMİZE. Ne olur aki daha az arkadan konuşalım, ne olur ki, daha basit yalanlarımız olsun, ne olur ki iki çocuk fazladan sevelim, biraz daha fazla paylaşalım Dahadan fazla dürüst olalım. Daha az beni, daha çok bizi düşünsek diyorum ne olur ki? Cemre bunlarla gelir yüreklere. Isınmaya başlar gönül kaldırımları, güneşi daha güzel alır pencerelerimiz.
ETKİ- TEPKİ DİR DÜNYADAKİ BİR ÇOK İLETİŞİM ŞEKLİNİN ALTINDAKİ TEMEL. İnşaatına nasıl başladığınız çok önemli bir iletişimin. Temeli biraz daha özenerek atalım ne olmuş ki, bizden gitsin bir kez , çok kez. Kaybımız olsun dünya adına. DÜNYADA İYİLİKTEN KAYBETMEZ İNSAN, HİÇ BİR ZAMAN
Daha çok samimi, daha çok insancıl, daha az bencil olan insan, bu bahar cemre seninle gelecek
YÜREKLERİMİZDEKİ CEMREYİ, BENLİKLERİMİZDEKİ EGOYU GÖRMEZDEN GELEREK DÜŞÜREBİLİRİZ.