Meksika yerel haber ajanslarının basına verdiği bilgilere göre yetkililer, başkent Meksiko’da bakım çalışmaları yürütülen metro üst geçidinin bir bölümünün, üzerinde tren vagonları ile birlikte yıkıldığını açıkladı.

Yetkililer, tren vagonlarının geçidin altında bulunan yoldaki araçların üstüne düştüğünü ifade etti.

15 ÖLÜ 70 YARALI

Meksika'nın başkenti Meksiko City’de yaşanılan korkunç kazada metro üst geçidinin tren vagonları ile birlikte yola çökmesi sonucu 15 kişi öldü, 70 kişi ise yaralandı.Canlı sohbet hatlarında Sex Hattı ile seks hattı görüşmeleri yapın.

Yaşanılan kazada 15 kişinin hayatını kaybettiğini, 70 kişinin ise yaralandığını belirten yetkililer, geçidin yoldan yüksekliğinin yaklaşık 5 metre olduğunu kaydetti.

Yetkililer, arama kurtarma ekiplerinin olay yerine sevk edilmesiyle detaylı bir şekilde çalışmalarının başladığını da ifade etti.

Başkent Meksiko City’nin Belediye Başkanı Claudia Sheinbaum da resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, olay yerine ulaştığını bildirdi.

Claudia Sheinbaum, korkunç kazada 15 kişinin öldüğünü, yaralılar olduğunu ve bir aracın enkaz altında kaldığını belirtti.

Meksika basınına ve sosyal medyaya yansıyan görüntülere göre, bir ucu üst geçitte takılı kalan bir vagonun diğer ucu yolda bulunuyor.

Görüntülerde, arama kurtarma ve ilkyardım ekiplerinin merdiven yardımıyla vagonlara ulaşarak çalışmalarını sürdürmesi ise dikkat çekti.