Yaşıtlarınız erkekler genelde şehirde oturmayı tercih ederken siz neden, kendi deyiminizle, köyde yaşamayı seçtiniz?

Doğayı ve sporu çok seviyorum. Evimin hemen arkası orman. Sabahları altıda, yedide kalkıp, köpeklerimle birlikte ormanın içine girip koşmayı çok seviyorum. Salonda spor yapmak hoşuma gitmiyor. Doğada nefes almayı, kendimi bulmayı, kendimi dinlemeyi, stresimi atmayı seviyorum. Köydeki insanların sabahları bana kahvaltı, peynir filan getirmesi, kahveye gittiğimde onlarla iki çift laf etmek benim için çok keyifli. Hayatın gerçek yüzünü gördüğüm yer o köy. Ben küçük bir yerde, Şirintepe, İzmit’te büyüdüm. Ama bu, şehirde yaşamıyorum anlamına gelmiyor. Zaten annemler, dostlarım burada, tabii ki burada da zaman geçiriyorum. Ancak nefes almak istediğimde, kendimi dinlemek istediğimde orası, köy, bana daha iyi geliyor.

Hayvanları çok seviyorsunuz galiba. Kaç köpeğiniz var?

Evet, çok seviyorum. Köyle yaşıyorum zaten, orada tam 11 köpeğim var. Ama Merakum adındaki, rakımı 3800 olan bir dağda, çok yakın bir ağabeyimle baktığımız 180 kadar Kangal köpeğimiz var.

Özel bir Kangal merakınız var...

Kangal benim çocukluğumdan beri merak duyduğum bir ırk. Çok duygusal, çok saf, çok duyarlı köpekler. Tüm canlılar özgür ruhlu ama onlarda bu daha da fazla.

Hayat hep bir şeyler getiriyor ve bir taraftan da götürüyor

Çocukken eve kedi köpek yavrusu getiriyor muydunuz? Yani bu sevgi hep var mıydı?

Küçüklüğümden beri hayvanları seviyorum. Küçükken bir kuşum, horozlarım, köpeklerim vardı. Hatta bir muhabbet kuşum vardı, onun bir hikayesi dahi var. Sokağa çıkarken benimle gelirdi. Bisiklete binerken omzuma konup, uçup onu çağırdığımda geri gelen bir kuştu. Öyle yetiştirmiştim. Bütün hayvanları hep çok sevdim, öyle büyüdüm. Ailem de böyle.

Hayat size en son neler getirdi?

Hayat bana çok şey getirdi. Hayatımda sadece televizyon yok, her gün yeni bir şeyler oluyor. Madde madde sıralayamam ama hayat bana hep bir şeyler getiriyor ve bir taraftan da bir şeyleri götürüyor. En son çok güzel dostluklar, arkadaşlıklar kazandırdı, güzel bir işim var... Umarım beni güzel şeyler bekliyordur.