Video oyun yayıncısı Epic Games sık sık yaptığı indirimlerle oyunseverleri mutlu ediyor. Ancak bu kez şirket gerçekten 'dev' bir indirim kararı aldı. Epic Games'in yaptığı bilgilendirmeye göre, oyun mağazasının dışında geliştiriciler tarafından sıkça kullanılan oyun motoru Unreal Engine bu aya özel ücretsiz olarak yüklenebiliyor. 

Webtekno'da yer alan habere göre, Epic Games’in geliştiricilere bu ay için ücretsiz sunmaya başladığı Unreal Engine içeriklerinin toplam fiyatları 17 bin TL’den fazla. Bu da indirimin büyüklüğünü gösteriyor.

AB çocukların güvenliği için harekete geçti: Meta uygulamaları 'tavşan deliği' etkisine yol açıyor AB çocukların güvenliği için harekete geçti: Meta uygulamaları 'tavşan deliği' etkisine yol açıyor

Unreal Engine içeriklerine ücretsiz ulaşmak isteyenlerin elini çabuk tutması gerekiyor. Öte yandan, oyun tasarımına meraklı olan kişilerin bu indirimi kaçırmamasını tavsiye ediyoruz.

UNREAL ENGİNE İNDİRİMİNDE NELER VAR? 

Şu anda ücretsiz sunulan içerikler arasında farklı çevre paketleri gibi onlarca içerik var. Bilim kurgu temalı ortamlar oluşturmanızı sağlayan 3 bin 800 TL’lik bir paket, Tokyo’dan esinlenen 2 bin 300 TL’lik bir çevre paketi de indirim kapsamında. En dikkat çekenleri ise 7 bin 746 TL değerinde olan ve 6 adet oyunlara hazır yüksek kaliteye sahip haritayı içeren paket.

Bu arada, Epic Games bu ay sonuna kadar Unreal Engine içeriklerini 1 milyon doların altında geliri olan kişilere ücretsiz olarak sunuyor. 1 milyon dolardan fazla kazanan geliştiricilerin ise yıllık 1.850 dolar değerinde abonelik ücreti ödemesi gerekiyor.