Son dakika Fenerbahçe haberleri... Şanssızlıkların bir türlü yakasını bırakmadığı sarı-lacivertli camianın üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Sadece bir ay önce üç kulvarda birden kupa mücadelesi veren Fenerbahçe, iki kupayı kaybederken Süper Lig’e de havlu atmaya çok yakın. Sezon başında büyük fedakarlıklar yaparak camianın şampiyonluk hasretine son vermek adına taşın altına elini sokan başkan Ali Koç’un emekleri yine karşılıksız kaldı.

Yönetime takviyeler

Ligde mutlu sona ulaşarak başkanlık görevini devretmeyi planlayan Koç, bu amacın elde edilmemesi halinde bayrağı taşımaya devam edecek. Kritik Beşiktaş derbisi öncesinde camianın önemli isimleriyle görüşmeler gerçekleştiren başkan Koç’un, güçlendirilmiş bir yönetimle yola devam etme düşüncesini paylaştığı öğrenildi. Ali Koç’un bu kararını kısa süre içerisinde basın toplantısı yaparak duyuracağı iddia edildi.

Tadic'in şampiyonluk inancı kalmadı! Artık çok zor... Tadic'in şampiyonluk inancı kalmadı! Artık çok zor...

İstifası istenecek

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’ın geleceği pamuk ipliğine bağlı. Alınan başarısız sonuçların ardından eleştiri oklarının hedefi olan tecrübeli çalıştırıcı, özellikle taraftarlar tarafından istenmeyen adam ilan edildi. Cumartesi günü oynanacak Beşiktaş maçının İsmail Kartal adına son şans olduğu, olumsuz bir sonuçta istifası isteneceği öğrenildi.