Son dakika Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu seçimli genel kurulu başladı.

Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleştirilen genel kurula Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yönetim kurulu üyeleri, YDK başkan adayları Şekip Mosturoğlu, Sevil Zeynep Becan, Nihat Tokat ve YDK üyeleri katıldı.

Feyyaz Uçar'dan 'Di Maria' açıklaması! Feyyaz Uçar'dan 'Di Maria' açıklaması!

12 sandıkta 4 bin 100 üyenin oy kullanma hakkına sahip olduğu seçimli genel kurulda ilk olarak başkan adayları açıklamalarda bulunacak. Sonrasında üyelerin oy kullanma işlemine geçilecek. Seçimli genel kurulda oy kullanma işlemi saat 15.00’te sona erecek.

Göreve gelecek yüksek divan kurulu başkanı 3 yıl başkanlık koltuğunda oturacak.

Derbi hakemi konuşuldu

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan, kulübün Yüksek Divan Kurulu başkanlık seçiminde Beşiktaş derbisi için konuştu.

Kızılhan, "Bugün, hepimizin ana odağı takımımızın bu akşam oynayacağı Beşiktaş maçı. Sözlerime başlarken, takımımıza hepimiz adına başarı dileklerimi vurgulamak istiyorum. Bu akşam hakem müdahalesi olmadan, adaletsiz, haksız kararlar yaşanmadan bir derbi izleyelim ve Fenerbahçemiz galip gelip camiamıza hedefleri yolunda anlamlı bir derbi yaşatsın." dedi.

Burak Kızılhan, açıklamalarına, "Fenerbahçemiz, futbolda yaşanan her şeye rağmen zirve yarışını sürdürüyor. Spor kulübü olarak bizleri gururlandırmaya, Türk bayrağını dalgalandırmaya devam ediyor." diye devam etti.

Burak Kızılhan, ayrıca "Fenerbahçemiz dünyanın en büyük spor kulübü tanımının kelimesinin altını kupalarla, şampiyonluklarla, rekorlar ve madalyalarla dolduruyor. Bu kimliği güçlü kalan sizlerin desteği ve ilgisi. Camiamızın sahiplenmesi ve bir o kadar da büyük bir mali yükü taşıdığımız bu süreçte sponsorlarımızın desteğidir." sözlerini sarf etti.