Son dakika Fenerbahçe haberleri... Futbol da tıpkı hayat gibi! Bazen ne yaparsan yap olmuyor. Yıllardır süregelen şampiyonluk hayali için yatıp kalkan Fenerbahçe taraftarının hayalleri yine başka bahara kaldı. Oysa ki Kanarya için nasıl başlamıştı sezon? Kayıplarla geçen tüm yılların hatalarından arınmış görünen yönetim, yıldızlarla donatılmış bir kadro sundu teknik direktör İsmail Kartal’a. Sezon başı ve ortasında Avrupa ve Süper Lig’de herşey rüya gibiydi.

Dzeko, Tadic, Szymanski ve Fred gibi süper starların önderliğinde Fenerbahçe rekordan rekora koşuyordu. Ancak sezonun ikinci yarısı herşey tersine döndü. Önce Türkiye Kupası’ndan elenildi. Ardından Süper Kupa finaline çıkılmadı. Konferans Ligi’nde Olympiakos engeli aşılamadı. Üç kupa hayalinin uçup gitmesinin ardından son olarak Sivasspor deplasmanında bırakılan 2 puan Süper Lig şampiyonluğunu mucizelere bıraktı.

Jannik Sinner Roma Açık'tan çekildi Jannik Sinner Roma Açık'tan çekildi

Sınıfta kaldı

Ali Koç ve yönetiminin takımı emanet ettiği teknik adam İsmail Kartal, son aylarda yaşanan düşüşün tek sorumlusu olarak ilan edildi. Sosyal medyada taraftarların ağır eleştirilerine maruz kalan Kartal, özellikle yaptığı oyuncu değişiklikleri nedeniyle hedef tahtasına kondu. Olympiakos maçında Fred ve İrfan Can’ı hatalı kenara alan İsmail Kartal, Sivasspor deplasmanında da benzere yanlışları yaptı.

Sınırı aşmadılar

Beşiktaş maçı öncesinde Sivasspor maçına sarı kart ceza sınırında çıkan Fenerbahçeli oyuncular radara yakalanmadı. Edin Dzeko, Dusan Tadic, Michy Batshuayi, Cengiz Ünder, Mert Müldür, Ferdi Kadıoğlu ve Rodrigo Becao 27 Nisan Cumartesi günü oynanacak Beşiktaş maçında oynayabilecek.