Spor

Cengiz Ünder'e yapılan teklifleri Roma kabul etmiyor

Medipol Başakşehir'den transfer olduğu Roma'da geçtiğimiz sezonun ikinci devresinden itibaren çıkışa geçen Cengiz Ünder, performansıyla izleyenleri büyülüyordu.

Bu sezona da harika bir başlangıç yapan 21 yaşındaki yıldız futbolcu, takımıyla çıktığı 19 maçta 5 gol ve 5 asistle oynadı.

Roma'nın Türk yıldızı Cengiz Ünder, Avrupa futbolunda adından sıkça söz ettirmeye başladı. Yükselen performansıyla dev kulüplerin ilgisini çeken milli futbolcuya gelen teklifler Roma'nın istediği seviyede değil.

Roma'nın vazgeçilmez isimleri arasına giren genç yıldızın adı bir süredir Avrupa transfer gündemini fazlasıyla meşgul ediyordu.

Ünder'e Arsenal ve Tottenham Hotspur başta olmak üzere pek çok Avrupa devinin talip olduğu öne sürülmüştü.

Ülkede yayım yapan Tutto Mercato Web adlı internet sitesi, Roma'nın Cengiz için gelen ciddi bir teklifi geri çevirdiğini yazdı.

Bonservisi için 50 milyon euro gibi ciddi meblağların telaffuz edildiği Cengo için bugün de İtalyan basını dev bir iddiada bulundu.

Haberde İtalyan kulübünün Arsenal'ın Cengiz için yaptığı 32 milyonluk teklifi reddettiği kaydedildi.

Site, Roma Başkanı James Pallotta'nın Arsenal'dan gelen bu teklifi düşük bulduğu ve oyuncuyu 50 milyon euro'dan aşağı satmayacağı belirtildi.