Hayat

Doğaseverler salgın tedbirlerine uygun kampta eğlenceli vakit geçiriyor

KAYSERİ (AA) - MÜZAHİM ZAHİD TÜZÜN - Kayseri'de, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde doğayla baş başa vakit geçirmek isteyenler, Sarımsaklı Barajı kıyısındaki ormanlık alanda, tedbirlere uygun oluşturulan doğa kampına ilgi gösteriyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ tarafından organize edilen kampta, baraj kıyısı ile orman havasının keyfini çıkarmak isteyenler, doğal güzelliklerle huzur buluyor.

Sıcak havadan ve kentin gürültüsünden uzaklaşmak isteyenler, aile veya arkadaş ortamında bir araya gelerek, günübirlik de olsa izole tatilin keyfini çıkarıyor.

Baraj gölü kenarında Spor AŞ personeli tarafından hazırlanan oyunlara dahil edilen konuklara, akşam yemeğinin ardından kamp ateşi başında canlı müzik dinletisi ve şarkı yarışmaları gibi aktiviteler de sunuluyor.

Geceyi kendilerine ayrılan çadırlarda geçiren doğaseverler, sabahın ilk ışıklarında uyanarak vadi yürüyüşünün ardından kamp alanında kahvaltı yapıp, servislerle kent merkezine ulaştırılıyor.

Spor AŞ Genel Müdürü İbrahim Somtaş, AA muhabirine, kentte, sosyal hayatın nabzını tutan kurumların başında geldiklerini söyledi.