Güncel

En tuhaf renkli 10 canlı!

1-) SİYAH HOROZ Bu hayvanlar doğa ile ahenk içerisinde yaşayan ve bulundukları ortamla uyumlu renklere sahip diğer türlerinden çok daha farklı. Fotomontaj olmayan bu fotoğraflarda da görüldüğü gibi ‘farklı’ renklere sahip bu canlıların düşmanlarından saklanmaları söz konusu bile değil

2-) ALBİNO SİNCAP Bu hayvanlar doğa ile ahenk içerisinde yaşayan ve bulundukları ortamla uyumlu renklere sahip diğer türlerinden çok daha farklı. Fotomontaj olmayan bu fotoğraflarda da görüldüğü gibi ‘farklı’ renklere sahip bu canlıların düşmanlarından saklanmaları söz konusu bile değil.

3-) PEMBE ÇEKİRGE Bu hayvanlar doğa ile ahenk içerisinde yaşayan ve bulundukları ortamla uyumlu renklere sahip diğer türlerinden çok daha farklı. Fotomontaj olmayan bu fotoğraflarda da görüldüğü gibi ‘farklı’ renklere sahip bu canlıların düşmanlarından saklanmaları söz konusu bile değil.

4-) NİKOBAR GÜVERCİNİ Bu hayvanlar doğa ile ahenk içerisinde yaşayan ve bulundukları ortamla uyumlu renklere sahip diğer türlerinden çok daha farklı. Fotomontaj olmayan bu fotoğraflarda da görüldüğü gibi ‘farklı’ renklere sahip bu canlıların düşmanlarından saklanmaları söz konusu bile değil.

5-) MOR SALYANGOZ Bu hayvanlar doğa ile ahenk içerisinde yaşayan ve bulundukları ortamla uyumlu renklere sahip diğer türlerinden çok daha farklı. Fotomontaj olmayan bu fotoğraflarda da görüldüğü gibi ‘farklı’ renklere sahip bu canlıların düşmanlarından saklanmaları söz konusu bile değil

6-) PEMBE YUNUS Bu hayvanlar doğa ile ahenk içerisinde yaşayan ve bulundukları ortamla uyumlu renklere sahip diğer türlerinden çok daha farklı. Fotomontaj olmayan bu fotoğraflarda da görüldüğü gibi ‘farklı’ renklere sahip bu canlıların düşmanlarından saklanmaları söz konusu bile değil.

8-) MAVİ ISTAKOZ Bu hayvanlar doğa ile ahenk içerisinde yaşayan ve bulundukları ortamla uyumlu renklere sahip diğer türlerinden çok daha farklı. Fotomontaj olmayan bu fotoğraflarda da görüldüğü gibi ‘farklı’ renklere sahip bu canlıların düşmanlarından saklanmaları söz konusu bile değil.

9-) PEMBE - ORDİKE PEYGAMBER DEVESİ Bu hayvanlar doğa ile ahenk içerisinde yaşayan ve bulundukları ortamla uyumlu renklere sahip diğer türlerinden çok daha farklı. Fotomontaj olmayan bu fotoğraflarda da görüldüğü gibi ‘farklı’ renklere sahip bu canlıların düşmanlarından saklanmaları söz konusu bile değil.

10-) MAVİ YEŞİL MUHABBET KUŞU Bu hayvanlar doğa ile ahenk içerisinde yaşayan ve bulundukları ortamla uyumlu renklere sahip diğer türlerinden çok daha farklı. Fotomontaj olmayan bu fotoğraflarda da görüldüğü gibi ‘farklı’ renklere sahip bu canlıların düşmanlarından saklanmaları söz konusu bile değil.