Güncel

Eyüp Sultan Camisi'nde Mehmetçik'e dua desteği

Programa, AK Parti eski Erzurum milletvekili ve Ticaret Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, İstanbul Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Süleyman Ulusoy ile çok sayıda Erzurumlu vatandaş katıldı.

İSTANBUL (AA) - Eyüp Sultan Camisi'nde, İstanbul Erzurum Dernekleri Federasyonu ile İstanbul Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği üyelerinin katılımıyla Barış Pınarı Harekatı'nda şehit olan ve yaralanan Mehmetçikler için dua programı düzenlendi.

Eyüp Sultan Camisi'nde kılınan sabah namazının ardından cami avlusunda toplanan derneklerin çok sayıda üyesi, Barış Pınarı Harekatı'na katılan askerler için destek pankartları açtı.

Sabah namazı sonrası, 120 saat ara verilen Barış Pınarı Harekatı'nda şehit olan ve yaralanan Mehmetçik'e dua edilmesinin ardından gazetecilere açıklama yapan İstanbul Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Süleyman Ulusoy, Türk Silahlı Kuvvetleri'nce 9 Ekim'de başlatılan ve Türk ordusunun başarılı bir şekilde sürdürdüğü harekata ara verilse bile Türk askerlerinin yanında olduklarını vurguladı.