Spor

Fenerbahçe'de son dakika Ozan Tufan ve Volkan Demirel kararı

Fenerbahçe’de Yanal, Aatıf ile Dirar’ı devre arası kamp kadrosuna dahil etti. Ozan Tufan’ın büyük ihtimalle Alanyaspor’a kiralanması beklenirken, Volkan Demirel de başkan Ali Koç’tan özür dilerse takıma katılacak.

Fenerbahçe’de teknik direktör Ersun Yanal’ın raporu doğrultusunda Aatıf ve Dirar affedildi. Yönetim kurulu kararı dün noter yolu ile iki oyuncuya tebliğ edildi. İki oyuncu da 3 Ocak’ta Antalya’da başlayacak kampta takım ile birlikte olacaklar.

Yanal iki oyuncu için yeşil ışık yakarken, oyuncuların Dereağzı’ndaki antrenmanlarda iyi çalışmaları ve hazır olmaları bu kararda önemli rol oynadı.

Kaleci Volkan Demirel konusunda da Yanal yeşil ışık yaktı. Tecrübeli hoca, Volkan’a ön yargısı olmadığını ve bu oyuncu ile çalışmaya sıcak baktığını belirtti.

Ozan Tufan konusunda ise kiraya verip, oyuncunun kendisini toparlaması fikri ağırlık kazandı. Genç futbolcuyu Alanyaspor istiyor. Ozan Tufan’ın yarım devre kiralık olarak gideceği yerde görev yapması ve sonrasında takıma geri dönmesinin çok daha olumlu olacağı düşüncesi hakim... Ozan’ın çok büyük bir ihtimalle Süper Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor’a kiralık gitmesi bekleniyor.