Spor

Fenerbahçe'den Trezeguet bombası

31 Ocak’ta UEFA denetimine girecek olan Fenerbahçe, Mısırlı yıldız Trezeguet için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi sundu. Fenerbahçe'den Trezeguet bombası Tarihinin en kötü sezonunu yaşayan Fenerbahçe’de yönetim, ikinci yarıya iddialı girecek bir kadro kurmak için harekete geçti. Fenerbahçe'den Trezeguet bombası Valbuena ve Ayew’den beklediği verimi alamayan Ersun Yanal’ın, Kasımpaşa’da fırtına estiren Mısırlı kanat oyuncusu Trezeguet’yi istediği ifade edildi. Geçen sezondan beri Galatasaray ile adı anılan oyuncu için Lacivert-Beyazlı ekiple görüşen Sarı-lacivertli yöneticiler, 31 Ocak’taki UEFA denetimine takılmamak için Mısırlı yıldızı satın alma opsiyonlu kiralama teklifi sundu.

AVRUPA’YA GİTMEK İSTİYOR ALİ Koç’un her ne kadar “Gözümüzü karartırız” dese de UEFA’dan ceza almamak için sağlam adım atmayı planlayan yönetimin, teklif karşısında şaşıran Kasımpaşa’nın Mısırlı oyuncuyu kadrolarında tutmayı düşündüğü aktarıldı.

İtalya’dan Lazio ve Almanya’dan Stuttgart’ın da Trezeguet için Lacivert-Beyazlı ekibin kapısını çaldığı aktarılırken, 24 yaşındaki yıldız da Avrupa’ya gitmek istediği öğrenildi.

Kasımpaşa ile 2021’e kadar sözleşmesi olan Trezeguet, 17 lig maçında 5 gol attı 5 de asist yaptı. (Güneş)