Kültür Sanat

Hercai dizisinin Mirac'ı Akın Akınözü'nün itirafı şaşırttı

Hercai dizisinin yıldızı Akın Akınözü, verdiği bir röportajda kendisi hakkında söyledikleriyle herkesi şoke etti.

ATV ekranlarının sevilen dizisi Hercai'de Ebru Şahin ile beraber rol alan Akın Akınözü, verdiği bir röportajda söyledikleriyle hayranlarını oldukça şaşırttı. Hercai'de Mirac karakterine hayat veren Akınözü, eskiden çok kilolu olduğunu itiraf etmesiyle şaşırttı.

Darwin'in "Ne en güçlü olan tür hayatta kalır, ne de en zeki olan. Değişime en çok adapte olabilendir hayatta kalan" sözünü çok sevdiğini söyleyen Akın Akınözü, "Değişimin gücünü ilk kez 120 kilodan 70 kiloya düştüğümde keşfettim" dedi.

Yakışıklı oyuncu, vücudundaki bu büyük değişimin tamamen iradeden geçtiğini de sözlerine ekledi.

Samimi açıklamalarıyla dikkat çeken yakışıklı oyuncu Akın Akınözü, bir dönem şişman olduğunu hatta 50 kilo verdiğini açıkladı.

Akın Akınözü'nün geçmişte çekilmiş bu fotoğrafı da hayranlarını oldukça şaşırttı, geçirdiği değişimi ortaya koyan bu fotoğraf ile şimdiki hali oldukça farklı.

2014 yılında Azrail sinema filmi ile kariyerine adım atmıştır. 2015 yılında ise Muhteşem Yüzyıl dizisi ile ilk kez televizyon ekranlarında boy göstermiş daha sonra ise Arkadaşlar İyidir dizisinde rol almıştır.

Şimdilerde Atv ekranlarında yayınlanan Hercai dizisinde Miran karakterine hayat veren Akın Akınözü 1.80 metre boyunda, 76 kilo ve Oğlak burcudur.

2016 – Arkadaşlar İyidir (Yunus) (TV Dizisi) 2015 – Muhteşem Yüzyıl: Kösem (İvan/Ali) (TV Dizisi) 2014 – Azrail (Sinema Filmi)

Akın Akınözü’nün rol aldığı diziler ve filmler: 2019 – Hercai (Miran) (TV Dizisi) 2017-2018 – Aslan Ailem (Murat) (TV Dizisi) 2017 – Payitaht Abdülhamid (Ömer) (TV Dizisi)