Son dakika Galatasaray haberleri... Son haftalarda kıyasıya süren şampiyonluk yarışında Galatasaray neredeyse işi bitirmek üzere. Sivas’ta takılan Fenerbahçe’nin Konya deplasmanında da berabere kalmasıyla birlikte zirvede puan farkı 6’ya yükseldi. Son üç haftada Galatasaray’ın şampiyonluğuna kesin gözüyle bakılıyor. Eğer iki takım da bu Pazar aynı saatte başlayacak maçlardan aynı puanlarla ayrılır ve puan farkı artmazsa, Cimbom işi derbide bitirebilir.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde 11'ler açıklandı! Sürpriz tercihler... Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde 11'ler açıklandı! Sürpriz tercihler...

15 haftada 4 kayıp

Feenrbahçe ile şampiyonluk mücadelesinde geriden gelerek öne geçen, gol averajında da rakibinin çok gerisinden gelip 6 gol öne geçen Aslan mutlu sona çok yakın. Rakibinin sendelediği, zaman zaman ite kaka kazandığı maçlara rağmen Galatasaray, bazı yıldızlarını kullanamasa da ‘As’ oyuncularının formlarının zirvesinde olması sebebiyle öne geçti. Icardi, Mertens, Ziyech ve Barış’ın sürüklediği Cimbom 24. şampiyonluğa ve en yakın rakibi Fenerbahçe ile arasındaki şampiyonluk farkını 5’e çıkarmaya çok yakın.

Bir döndü, pir döndü

UEFA Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası'ndan elendikten sonra tek kulvarda mücadele eden Galatasaray, Trendyol Süper Lig'deki başarılı performansıyla göz dolduruyor. Şanlıurfa’da Süper Kupa’yı kazanan Aslan, ligi çifte kupayla bitirmeye çok yakın. Avrupa’ya veda ettikten sonra Mart ayıyla birlikte yalnızca lige odaklanan Cimbom, üst üste 16 maç kazanarak rekor kırdı. 96 puanla lig rekorunun da sahibi olan Cimbom, kalan haftalarda kendi rekorunu geliştirecek.