Gaziantepli üreticilerin "kırmızı kabuklu" fıstık mesaisi sürüyor
Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin önemli tarımsal ürünlerinden Antep fıstığı, getirisiyle üreticinin yüzünü güldürüyor.
Ağustosun başında baklava yapımında kullanılan "boz" fıstığın hasadına başlayan çiftçiler, bugünlerde ise çerez olarak tüketilen "kırmızı kabuklu" fıstığı topluyor. Erken saatlerde bahçelere gelen çiftçiler, gün batımına kadar fıstığı dallarından ayırıyor.
Takım | O | P |
---|
Şamp. Ligi
UEFA
Düşme Hattı
Takım | O | P |
---|
Şamp. Ligi
UEFA
Düşme Hattı
Takım | O | P |
---|
Şamp. Ligi
UEFA
Düşme Hattı
Takım | O | P |
---|
Şamp. Ligi
UEFA
Düşme Hattı
Takım | O | P |
---|
Şamp. Ligi
UEFA
Düşme Hattı