İSTANBUL (AA) - Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde oyunu Eyüpsultan'da kullandı.

Nejat Sabuncu İlkokulu'ndaki 2274 numaralı sandıkta eşi Sare Davutoğlu ile oy veren Davutoğlu, seçimlerin hayırlı olmasını diledi.

Davutoğlu, sorunları çözmenin yegane yolunun, "doğrudan siyasi katılımla kendi görüşlerimize uygun siyasi tercihlerde bulunmak" olduğunu belirterek, "Demokrasinin gereği olan bu görevimizi yerine getirirken herkesin sükunetle ve yasalara uygun bir şekilde davranması ve bazı seçimlerde gözlenen gerilimlerin, tartışmaların yaşanmaması dileğindeyim. Her birimize düşen en önemli sorumluluk, bu seçimlerden gerekli dersleri ve sonuçları çıkarmak, milletimize hizmet etmenin daha iyi, güzel yollarını birlikte keşfetmeye çaba sarf etmektir." dedi.

Türkiye'de demokratik bilincin çok yüksek olduğunu, katılımın genelde yüksek seyrettiğini ve bu seçimlerde de katılımın yüksek olmasını ümit ettiğini dile getiren Davutoğlu, bütün seçmenleri tebrik etti.

Şanlıurfa'da yangın faciası: Anne öldü, gelini yaralandı Şanlıurfa'da yangın faciası: Anne öldü, gelini yaralandı