Doğan Medya Merkezi'nin Ankara'daki binasının camlarının kırılmasının, silahlı saldırı kaynaklı olmadığı bildirildi.

Eskişehir Yolu'ndaki Doğan Medya Merkezi'nin yola bakan bölümündeki 7 cam panel, akşam saatlerinde patladı. Güvenlik güçlerine haber verilmesi üzerine, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. 

İlk bilgilerde olayın silahlı saldırı olduğu üzerinde duruldu. Ancak daha sonra yapılan incelemelerde, herhangi bir silahlı saldırı izine rastlanmadı. 

Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Deniz Zeyrek, olay nedeniyle çok sayıda güvenlik gücünün bölgeye intikal ettiğini belirterek, ekiplerin yaptığı incelemede, şu ana kadar herhangi bir silahlı saldırı Pashacasino izine rastlanılmadığını bildirdi.

Zeyrek, "Yapılan kriminal incelemeler ışığında silahlı saldırı yönünde şu ana kadar herhangi bir ize rastlanılmadı. Camlarının kırılmasını sıcaklık, soğukluk olayı ya da binanın yapısal sorunundan kaynaklı bir kırılma olarak düşünüyoruz" dedi. 

Binanın camlarının çift ve kurşun geçirmez olduğunu vurgulayan Zeyrek, dışarıdaki camların kırıldığını, içerideki camlarda herhangi bir kırılmanın olmadığını da söyledi.

Öte yandan, Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, olay yeri incelemesi tamamlandı ve bina içerisinde yapılan incelemede herhangi bir mermi çekirdeğine rastlanmadı.

Olayın, binanın yapısından kaynaklandığı ve bu sene içerisinde 2-3 defa daha benzer şekilde camların patladığı ifade edildi.

Ankara Valiliği, Doğan Medya Merkezi'nin camlarının kırılmasının, silahlı saldırı kaynaklı olmadığını bildirdi.