ANTALYA (AA) - Antalya'nın Serik ilçesinde kaybolan 2 yaşındaki Ecrin'in bulunması için başlatılan arama çalışmaları devam ediyor.

Çocuğun bölgedeki dereye düşmüş olma ihtimaline karşı, dalgıçlar burada çalışmalarına yeniden başladı. Ecrin'in gitmiş olabileceği her yerde çalışma yürütülüyor.

Arama kurtarma ekipleri derede pembe renkli bir terlik buldu. Küçük kızın ablasına ait terliği giymiş olabileceği düşünülüyor.

Küçük kızın kaybolmuş olabileceği derenin önü kesilerek, su seviyesi düşürüldü. Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ve AFAD ekipleri, sabah saatlerinde başladığı arama çalışmasına ara verdi.

Öte yandan, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri ve hassas burunlu köpekler bölgede arama çalışmasına başladı.

Kayıp kızın annesi Zübeyde Keskin, gazetecilere, bir aydır çocuğunun yanında hastanede olduğunu, eve geldiğinde ise kızının kayıp haberini aldığını söyledi.

Kızının bir an önce bulunmasını istediğini belirten Keskin, "Hiçbir yere gitmezdi. Kanallarda yok, kuyularda yok. Kaçırılmıştır herhalde, bilmiyorum." dedi.

- "Çocuğumuzu istiyoruz, her yere baktık"

Babaanne Fatma Keskin ise Ecrin'i kime sorduysa görmediklerini ifade edince çok korktuğunu anlatan Keskin, şunları kaydetti:

"O anda kaynamış su başımıza döküldü. Çocuğumuzu istiyoruz, her yere baktık. Kanalın içine dedesi de girdi. Çocuğumuzu getirin ne olur. Ben de kaçırılmış olabileceğini düşünüyorum. Kız yanımdan gitti, bir anda kayboldu. Kızım yolu bile geçmezdi." diye konuştu.

Baba Ferhat Keskin, gazetecilere yaptığı açıklamada, umutla bekleyişlerinin sürdüğünü belirterek, "Her yere baktık. Nereye gitti, bilmiyorum. Hiçbir iz yok. Bir şüphe yok." ifadesini kullandı.

Kadriye Mahallesi Beşgöz mevkisinde yaşayan ve bölgedeki seralarda uzun yıllar işçi olarak çalışan Ferhat ve Zübeyde Keskin çifti, engelli çocuklarının tedavisi için evden ayrılınca 2 yaşındaki Ecrin'i dün, babaannesine emanet etmişti.

Babaanne Fatma Keskin ise bir iş için kısa süre ayrıldığı eve döndüğünde Ecrin'i göremeyince komşulardan yardım istemiş, ardından durum polise bildirilmişti.

Kaynak: aa