AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selva Çam yaptığı açıklamada, demokrasi şöleni çerçevesinde ve 81 ilden katılımla Kadın Kolları Başkanlığı 4. Olağan Kongresi'ni gerçekleştirdiklerini söyledi. 

50 kişilik bir kadroyla yeniden "Haydi Bismillah" dediklerini anlatan Çam, bu aşamadan sonra hızlı bir şekilde kadınların siyasette ve toplumdaki yerlerini güçlendirecek çalışmalara imza atmak için çalışacaklarını bildirdi. 

Çam, AK Parti'nin kadınlarla büyüyen bir parti olduğuna işaret ederek, kadınların AK Parti kurulduğundan itibaren kurucu Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği destekle sahada ve siyasette yer almaya başladığını ifade etti.

Bahis Siteleri style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; vertical-align: baseline; font-family: inherit;">"İmkansızlıklar içinde kuruldu, 4 milyon üyeye ulaştı"

Genel Başkan Lütfiye Selva Çam, yaklaşık 14 yıl önce imkansızlıklar içerisinde yola çıktıklarını, ancak bugün 81 ilde 919 ilçede örgütlenmeyi sağladıklarını ve 4 milyonun üzerinde üyeye ulaştıklarını söyledi. 

Çam, 64. Hükümet Eylem Planı'nda da AK Partili kadınların önemli bir misyon üstlendiğini ifade etti. Kahvelerde, sahada, sokaklarda, parkta, bahçelerde, evlerde varlık gösterdiklerini bildiren Çam, "Birebir kadınlarımızın, halkımızın dilek ve temennilerini aldık. Bizden beklentilerini aldık ve bir yol haritası çizmek istedik. Bunu Genel Başkanımıza ilettik ve sonrasında da böylesine güzel bir eylem planı çıktı" şeklinde konuştu.