Adana'nın merkez Seyhan ilçesindeki bir üst geçitte meydana gelen olayda, TAG Otoyu üzerinden geçen ve Yenibaraj Mahallesi ile merkez Çukurova ilçesine bağlı Beyazevler Mahallesini birbirine bağlayan yaya üst geçidi üzerinde bir otomobilin bulunduğu görüldü. Henüz kimliği belirsiz bir sürücü, otomobilini Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nun üzerinden geçen yaya üst geçidine bırakıp kaçtı. Olay sonrası geçitte sıkışan otomobil, çekici yardımıyla bulunduğu yerden çıkartılıp, Yediemin otoparkına götürüldü.

EKİPLER İNCELEMELERDE BULUNUYOR

Olay yeri inceleme ekiplerinin dikkatli çalışmaları sonucunda üzerinde bulunan parmak izlerinin toplanmasının ardından otomobil, sahibi bulunana kadar korunması için otoparka bir taşındı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine sevk edilen polis ekibi, kimliği belirsiz bir sürücünün, yaya üst geçidine bırakarak olay yerinden ayrıldığını ve otomobilin sıkıştığını belirledi. Polis ekibinin olay yerine çağırdığı çekici tarafından zincirle bağlanan otomobil, bulunduğu yerden güçlükle çıkartıldı.

Detaylı incelemelerin ardından otomobil Yediemin otoparkına götürülürken, yetkililer tarafından araç sürücüsünün belirlenmesi için çalışma başlatıldı.