Arzu Aygün kimdir, yaşıyor mu? Müge Anlı Arzu Aygün bulundu mu? Soruları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. 17 Aralık’tan bu yana kendisinden haber alınamayan Arzu Aygün’ün ailesi Müge Anlı ve ekibine başvurdu. Bugünkü programda yeniden gündem konusu olan Arzu Aygün kimdir sorusu vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. Peki, Arzu Aygün kimdir, yaşıyor mu? Müge Anlı Arzu Aygün bulundu mu? İşte tüm detaylar haberimizde…

ARZU AYGÜN KİMDİR, YAŞIYOR MU? MÜGE ANLI ARZU AYGÜN BULUNDU MU?

Müge Anlı ve ekibi şüpheli kayıpları ve cinayetleri aydınlatmaya devam ediyor. Arzu Aygün Viyana’da yaşadığı dönem evlendiği eşinden 5 yılı aşkın süredir ayrıldıktan sonra Türkiye’ye dönerek Samsun’da yaşayan ailesinde 1 yıl kadar kaldı. Son olarak Türkiye’de sevgilisinin arabasına binen genç kadından bir daha haber alınamadı.

35 yaşındaki, 2 çocuk annesi Arzu Aygün’ün son olarak Muharrem Coşkun’un aracına bindiği öğrenildi. Sorguya alınan Coşkun, Arzu Aygün’ün kendisine telefon ve flash bellek bırakıp gittiğini iddia etti. Aygün’ün ailesi de uzaktan akrabaları olan Muharrem Coşkun’un “eşimden ayrıldım” diyerek kızlarını kandırdığını belirtti.

Arzu Aygün kimdir, yaşıyor mu? Müge Anlı Arzu Aygün bulundu mu?

ARZU AYGÜN KİMDİR, YAŞIYOR MU?

Arzu Aygün Viyana doğumlu 35 yaşında 2 çocuk annesi. Eşinden ayrılan Aygün annesinin teyzesinin torunu ile görüşmeye başlıyor. İsmi Muharrem olan şahıs evli ve o da iki çocuk babası. Ancak aile bu birlikteliğe şahsın evli olmasından dolayı onay vermiyor. 5 yıl birlikte olan Arzu ve Muharrem evlilik dışı birliktelik yaşamayı sürdürüyor.

Son olarak 17 Aralık’ta Muharrem beyin yanına giden Arzu Aygün Muharrem beye flaş bellek veriyor. Karakolda ifadesi alınan Muharrem bey ‘Bana 17 Aralık günü geldi bir kaç şey bırakıp gitti’ diyor. Ancak aile güvenlik kameralarından kızlarının son olarak Muharrem beyin aracına bindiğini söylüyor. Ardından Arzu Aygün’ün ailesine telefondan mesajlar geliyor. Kızları “ben iyiyim beni aramayın, karakola da gitmeyin” diyor. Aile ise mesajı kızlarının atmadığını, kızlarının başına bir şey gelmiş olabileceğini, mesajı da başkasının attığını düşünüyor. Olay Müge Anlı’da araştırılıyor.