Geçtiğimiz hafta yapılan yasal düzenlemeyle emekli bayram ikramiyesinin 1100 liraya yükseltildiğini hatırlatan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, emeklilere verilecek olan bayram ikramiyelerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bu kapsamda Ramazan Bayramı ikramiyesinin bayramdan bir önceki hafta ödeneceğini vurgulayan Vedat Bilgin, "12,7 milyon emekliye 12,3 milyar lira ikramiye ödenecek. SSK emeklilerimizin 6 Mayıs'ta, Bağ-Kur parimatch giriş ve Emekli Sandığı emeklilerimizin ise 7 Mayıs'ta bayram ikramiyeleri hesaplarına yatırılacak." ifadelerini kullandı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, yaptığı yazılı açıklamada, geçtiğimiz hafta yapılan yasal düzenlemeyle emekli bayram ikramiyesinin 1100 liraya yükseltildiğini anımsattı.

“EMEKLİLERİMİZİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Emeklilerin yanında olmaya devam edeceklerini vurgulayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, şunları kaydetti:

"Emek de emeklilerimiz de başımızın tacı. Emeklilerimizin 7 gün 24 saat hizmetindeyiz. Türkiye’mizin kalkınması için alın teri döken, ülkemizin her bir karışında emeği ve hizmeti olan emeklilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Emeklilerimizin aileleriyle hayırlı bayramlar geçirmelerini temenni ediyorum."