• Su Grubuna Dahil Burçlar

Su grubu burçları arasında; yengeç, akrep ve balık yer alıyor. Suyu yansıtan yeşil tonları bu burçlar için ideal seçimlerdir. Özellikle ıslak far görünümleri ve ışıltılı toz farlar tercih edilebilir. Sedef yansımalı ve denizkızlarının pullarını anımsatan parlak- çoklu renkler kullanılarak, doğal görünüm kazanılabilir.

  • Ateş Grubuna Dahil Burçlar

Ateş grubu burçları arasında; koç, aslan ve yay bulunuyor. Göz farklarında siyah tonları kullanmak ve doğal kırmızı tonlarda ruj seçimleri yapmak burcunuza uygun makyaj yapmanızı sağlar.

  • Toprak Grubuna Dahil Burçlar

Toprak grubu burçları arasında; boğa, başak ve oğlak yer alıyor. Kahve ve toprak renkleriyle göz makyajı yapmak, karakteristik özellikleriniz sunar. Şeftali tonlarında parlak rujlar ve soğan kabuğu renginde allıklar ile zarif bir makyaj yapabilirsiniz.

  • Hava Grubuna Dahil Burçlar

Bağımsız ve özür ruhlu kadınlar hava grubu burçları arasında; terazi, ikizler ve kova yer alıyor. Mavi tonları bu gruba en çok yakışan renkler arasındadır. Mavi rimel dahi kullanılabilir, ışıltılı lacivert tonları, mor tonlarıyla burçlara uygun makyaj yapılabilir.

Dudaklara hafif pembe ve şeffaf lipstickler sürülebilir. Gökyüzünü sembolize eden bu burçtaki kadınlar, güneş yansıması niteliğinde bronz, gold parlak allıklarla sıcak bir çekicilik elde edebilirler.

Kaynak: https://www.kadinlarkulubu.com/portal/iliskiler/astroloji-iliskiler/burclara-gore-makyaj-yapma-trendi-140399.html?utm_referrer=https%3A%2F%2Fzen.yandex.com