Büyükçekmece Belediyesi, Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan "Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi sporun her dalında önemli çalışmalara imza atıyor. 

Haftasonu Atatürk Spor Kompleksi'nde

Yetenekli gençleri keşfederek altyapıdan A Takımı'na kazandırmak amacıyla düzenlenen seçmeler 2015 – 2016 akademik yılı boyunca her Cumartesi – Pazar Atatürk Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilecek.

Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi'nin deneyimli antrenörleri tarafından yapılan seçmelerde Wsbets futbolcu ve kaleci adayları belirlenerek Akademi bünyesine alınacak.

"Altyapı başarının temelidir"

Altyapı çalışmalarının önemine dikkat çeken Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Altyapıya verilen önem beraberinde doğru eğitimi, sonrasında ise başarılı sporcuyu getirir. Doğru planlama ile çocuklarımızı 7 yaşından itibaren başlangıç eğitiminden alıp iyi birer sporcu olarak yetiştireceğiz" ifadelerini kullandı.

Her Cumartesi – Pazar Atatürk Spor Kompleksi'nde düzenlenen futbol altyapı ve kaleci seçmeleri 7 – 8 yaş için saat 10.00'da, 9 – 10 yaş için saat 11.00'de, 11 – 12 yaş için saat 12.00'de başlayacak.