Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’nde “Türk Kadınının Seçme ve Seçilme Hakkını Elde Etmesinin 86. Yıl Dönümü” programında konuştu. Erdoğan, CHP’deki tecavüz skandalına ilişkin, “İçlerindeki rezillik ve kepazeliklere bakmadan önlerine gelene çamur atmayı siyaset kılıfıyla örtmeye kalkanların maskelerini düşüreceğiz.” dedi.

Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

Kadına yönelik şiddetin önlenmesi konusunda hassasiyet gösteriyoruz.

Her durumda kadınları korumaya alıyoruz.

Aileye yapılan her saldırı ve tehdidi doğrudan varlığımıza yapılmış sayıyoruz.

Türkiye’de çevre, kadın, çocuk, engelliler gibi konularda sürekli konuşan, eleştiren, karamsarlık aşılayan bir kesim var.

Şiddet gören kadını nasıl koruyorsak terör örgütü tarafından dağa kaçırılan kızlarımızı da korumak zorundayız.

Kimse kimsenin mülkü olmadığı gibi kadının da kimsenin malı sayılması ve layüsel davranışlara maruz kalması kabul edilemez.

CHP’deki taciz skandalı

CHP’de tecavüzlere sessiz kalan zihniyetin kadın hakları konusunda söyleyecek hiçbir sözü olamaz.

Belediye başkanlarının, belediye başkan yardımcılarının aşağılık kabahatlerini örtmek için 40 takla atan bunlar değil mi?

Senin tecavüzcün kötü benimki iyi, senin ahlaksızın kötü benimki iyi, yaklaşımı kadar iğrenç bir anlayış yoktur.

CHP’li Başarır’ın TSK’ya hakareti

Bay Kemal, senin milletvekilin askerime hakaret edecek, senin ağzından bununla ilgili olumsuz ifade çıkmayacak.Bu millet seni affetmeyecek.

Hakaret edilen ordu ve onun her mensubu birer Mehmetçiktir, biz Mehmetçiğimizi kimseye yedirtmeyeceğiz.

İçlerindeki rezillik ve kepazeliklere bakmadan önlerine gelene çamur atmayı siyaset kılıfıyla örtmeye kalkanların maskelerini düşüreceğiz.

Tank Paleti Fabrikası’yla ilgili her şeyi vesikalarıyla ortaya koyduğumuz halde hala bunu konuşuyor. Buradan ekmek çıkmaz, boşuna konuşma.