Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Isparta, Burdur, Gümüşhane, Kastamonu ve Sinop 7. Olağan İl Kongreleri’ne katılıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar:

İnsan hareketliliğini mümkün olduğu kadar azaltarak virüsün bulaşma ihtimalini azaltacak tedbirler aldık. Belki ilave tedbirler almak durumuyla karşı karşıya gelebiliriz.

Bir süredir ardı ardına yaşadığımız saldırılar ve karşılaştığımız tuzaklar bizi Anadolu bozkırlarına hapsetme amacı taşıyor. Bu kirli senaryoyu yırtıp çöpe attık. Vatanımıza, ezanımıza, bayrağımıza daha sıkı sarıldık. Kendi vatandaşlarımızla birlikte kalbini ve gözünü bize yöneltmiş tüm dostlarımızın dualarıyla engelleri aşa aşa bugünlere geldik.

Ülkemizi eskiden yaptıkları gibi içerideki maşalarını kullanarak sinsi oyunlarla teslim alabileceklerini sananların heveslerini kursaklarında bıraktık.

Cumhur İttifakı ile milletin menfaatine olan her hususta omuz omuza olacak, yapacak çok işimiz, hayata geçirilecek çok politikamız var. Bu nedenle sayın Devlet Bahçeli’ye de teşekkürlerimi bir borç biliyorum.